Royals

Prinţul Harry a oferit un indiciu! Cum îl va chema pe copilaşul pe care Meghan Markle îl va naşte în primăvara anului 2019?

Prinţul Harry a oferit un indiciu! Cum îl va chema pe copilaşul pe care Meghan Markle îl va naşte în primăvara anului 2019?

Fiecare zi pe care Prinţul Harry şi Meghan Markle o petrec în Australia ne aduce noi informaţii despre sarcina Ducesei de Sussex şi despre primul urmaş pe care îl va avea.

În timp ce se plimbau prin Melbourne şi erau înconjuraţi de o mulţime de oameni, Ducii de Sussex au făcut unele remarci care i-au pus pe mulţi pe gânduri. Spre exemplu, Prinţul Harry s-a oprit, la un moment dat, lângă o mamă în vârstă de 28 de ani, care era în mulţime alături de fiica ei.

În vârsă de cinci luni şi jumătate, micuţa se afla în braţele mamei ei şi i-a atras atenţia Ducelui de Sussex. El a întrebat-o pe mamă cu se numeşte, iar ea i-a răspuns că Jessica, după care a dezvăluit şi numele fetiţei: Harriet.

Din câte se pare, Prinţul Harry a fost încântat de numele micuţei, iar presa din întreaga şume speculează acum că, dacă urmaşul lui şi al lui Meghan Markle ar fi o fetiţă, s-ar putea numi Harriet, în special pentru că este un nume derivat din numele lui.

„Atunci când i-am spus Prinţului Harry cum o cheamă pe fetiţa mea, a spus că este un nume frumos, care îi place. Ar fi nemaipomenit să îşi numească aşa copilul. Meghan se afla în spatele Ducelui şi a spus că este foarte drăguţ că am adus-o şi pe fetiţa mea să îi vadă“, a spus Jessica.