Royals

Prinţul Harry, acuzaţii fără precedent la adresa tatălui său, Charles: "O viaţă plină de durere şi suferinţă"

Prinţul Harry, acuzaţii fără precedent la adresa tatălui său, Charles: "O viaţă plină de durere şi suferinţă" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Apele sunt departe de a se linişti în familia regală britanică.

Asta pentru că Prinţul Harry continuă să pună paie pe foc. 

Ieri, Ducele de Sussex a făcut noi dezvăluiri de senzaţie într-un interviu acordat podcastului lui Dax Shepard, “Armchair Expert”. Acesta a mărturisit că tatăl lui, Prinţul Charles, i-a transmis un ciclu genetic încărcat de suferinţă şi durere, singura lui scăpare de această moştenire fiind să se mute alături de Meghan Markle şi de fiul lor, Archie, în Los Angeles.

“M-a tratat aşa cum a fost tratat şi el”, a declarat prinţul de 36 de ani, cu referire la copilăria lipsită de afecţiune a Prinţului Charles. Mai mult, acesta a mărturisit că s-a gândit să părăsească viaţa regală încă de când avea 20 de ani, din cauza a ceea ce a păţit mama lui, Prinţesa Diana, decedată în anul 1997.

Cât despre zilele lui de petrecăreţ din tinereţe, Prinţul Harry le-a pus tot pe seama traumei din copilărie, şi anume pierderea mamei, recunoscând că a fumat marijuana şi a băut excesiv de mult pe când avea 20 spre 30 de ani.

În acelaşi interviu, Harry a ţinut să specifice că nu regretă deloc că s-a mutat cu familia lui peste Ocean, căci doar aşa a putut să scape de acea presiune a vieţii în sânul familiei regale. În America, cu alte cuvinte, Harry a cunoscut libertatea.

Comentarii

Modifică Setările