News

Prinţul Harry, alături de fosta iubită, Cressida Bonas, la un concert caritabil

Prinţul Harry, alături de fosta iubită, Cressida Bonas, la un concert caritabil

În timp ce logodnica lui se afla în Los Angeles, Prinţul Harry s-a întâlnit cu fosta lui iubită, Cressida Bonas, la un concert caritabil, care a avut loc aseară, în Londra. Cressida Bonas şi Prinţul Harry, pe vremea când formau un cuplu Aseară, pe când familia regală se afla la recepţia diplomatică a Reginei Elisabeta a II-a de la Palatul Buckingham, Prinţul Harry a participat la un concert caritabil, organizat în Biserica St. Luke din Londra, în onoarea unui fost coleg de şcoală, decedat la 18 ani, în urma unui accident rutier petrecut cu puţin timp înaintea Crăciunului din anul 2002.

Culmea e că, printre invitaţi, s-a numărat şi fosta iubită a Prinţului Harry, respectiv Cressida Bonas. Cressida (28), care s-a iubit cu Harry din 2012 până în 2014, a sosit la acest eveniment la braţ cu mama sa, Lady Mary-Gaye Curzon, deci nu a planificat nicicum întâlnirea cu acesta. Ba mai mult, cei prezenţi spun că Harry şi Cressida s-au evitat, neexistând un moment de interacţiune între ei.

Harry / Cressida Bonas şi mama sa

Aceasta e prima oară când Harry şi Cressida se află la acelaşi eveniment după anunţul logodnei cu actriţa Meghan Markle a prinţului Marii Britanii. Nu ştim exact care e relaţia actuală dintre cei doi foşti, dar ştim că, la o zi după anunţul logodnei, Bonas a postat pe Instagram un mesaj cu subînţeles la adresa lui Meghan Markle.

Printre invitaţii de seamă de la acest concert caritabil s-au numărat şi Carole Middleton şi Pippa Middleton, adică mama şi sora Ducesei de Cambridge. Meghan Markle, în schimb, se afla în Los Angeles, petrecând timp cu mama sa, Doria Ragland, înainte de a se întoarce în Londra pentru a petrece Crăciunul alături de familia regală la Sandringham.

Modifică Setările