Royals

Prinţul Harry către seniorii familiei regale: "Intraţi la izolare!"

Prinţul Harry către seniorii familiei regale: "Intraţi la izolare!" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

În această perioadă, Prinţul Harry, Meghan Markle şi micuţul Archie, în vârstă de zece luni, se află în autoizolare în reşedinţa lor din Vancouver, Canada.

Cu toate că cei trei sunt mai în siguranţă în această ţară decât ar fi fost în Marea Britanie, unde a explodat pandemia de Coronavirus, Prinţul Harry este foarte îngrijorat din cauza tatălui său, Prinţul Charles, şi a bunicii, Regina Elisabeta.

Primul are 71 de ani, iar suverana are 93 şi sunt foarte vulnerabili la infecţia cu COVID-19.

Surse apropiate foştilor Duci de Sussex susţin că Prinţul Harry i-a avertizat pe cei doi să se izoleze şi să ia măsuri serioase de precauţie împotriva acestui virus.

Aceleaşi surse citate de presa britanică susţin că, de când s-a întors în Canada, Prinţul Harry se simte neputiincios şi izolat în reşedinţa lor de pe insula Vancouver, dar că este recunoscător că îi are aproape pe Meghan şi pe Archie şi că trăiesc aceste vremuri ca o familie unită.

Cât despre Meghan, aceasta este foarte zeloasă din punct de vedere al măsurilor de precauţie, fiind foarte strictă cu igiena şi cu atingerea feţei şi spălatul mâinilor.