News

Prinţul Harry colaborează cu Bon Jovi pentru înregistrarea unui cântec

Prinţul Harry colaborează cu Bon Jovi pentru înregistrarea unui cântec

Vă gândiţi că Harry se apucă acum de cântat, dacă tot a renunţat la statutul de membru al Casei Regale Britanice? Artistul a povestit totul la un show radiofonic

Prezent la The Chris Evans Breakfast Show, Bon Jovi a povestit că înregistrează o nouă versiune a piesei lui de anul trecut, Unbroken, pentru jocurile Invictus, competiţia sportivilor paralimpici. Astfel, el şi Prinţul Harry se vor întâlni mâine la Abbey Road Studios pentru o sesiune de înregistrare la care, însă, atenţie: Harry doar va asista, nu va cânta. Aşadar, dezamăgire pentru cei care au crezut că acum, eliberat fiind de morga regală, Harry îşi va da frâu liber tuturor talentelor ascunse. Ba mai mult, acesta este unul dintre ultimele proiecte pe care Harry şi le va asuma ca membru al Casei Regale.

"Îi voi da Prinţului o tamburină să văd ce face, cum reacţionează, dacă se pricepe, dacă e pe ritm", a spus zâmbind Bon Jovi. Apoi a rostit una dintre cele mai bune glume pe tema Megxitului. "M-am tot întrebat cum mă voi adresa lui dacă nu mai are titlul regal. Apoi mi-am dat seama că îi voi spune The Artist Formerly Known As Prince (n.r. Artistul Cunoscut Înainte ca Prinţ sau Prince - trimitere la numele pe care şi-l luase regretatul artist Prince)", a spus Bon Jovi.

Foto: Getty Images