Meghan & Harry

Prinţul Harry dă înapoi. N-a minţit că n-a mai fost susţinut financiar de Charles, ci a fost înţeles greşit

Prinţul Harry dă înapoi. N-a minţit că n-a mai fost susţinut financiar de Charles, ci a fost înţeles greşit camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Prinţul Harry pare că are de dat explicaţii legat de o informaţie eronată, cum că tatăl lui, Charles, nu l-ar mai fi sprijinit financiar.

Este declaraţia pe care prinţul a dat-o în timpul interviului acordat lui Oprah în martie, cum că n-a mai primit niciun ban de la familia regală britanică din primul trimestru al anului 2020, după ce el şi Meghan au părăsit Anglia.

Ei bine, după ce ieri au fost făcute publice raportele legate de veniturile şi cheltuielile Prinţului Charles pe anul trecut, unele înregistrate graţie finanţării aduse de Ducatul de Cornwall, Harry s-a văzut uşor contrazis: tatăl lui a continuat să îi finanţeze pe el şi pe Meghan Markle până în vara anului trecut. Este vorba despre un fond în valoare de 16 milioane de lire sterline, bani pe care Prinţul Charles i-a alocat celor doi fii al lui, William şi Harry.

După apariţia acestui raport, reprezentanţii Prinţului Harry s-au grăbit să răspundă că Harry nu a dezinformat, ci că de fapt el s-a referit la primul trimestru fiscal din Marea Britanie, care începe în aprilie şi se termină în iulie. 

Aşadar, purtătorii de cuvânt al Ducilor de Sussex susţin că nu există nicio contrazicere între spusele lui Harry şi raportul legate de veniturile şi cheltuielile tatălui său pe anul 2020.

Comentarii

Modifică Setările