Meghan & Harry

Prinţul Harry este pus la zid de socrul său! ”E ruşinos că şi-a abandonat Regina, armata şi ţara”

Prinţul Harry este pus la zid de socrul său! ”E ruşinos că şi-a abandonat Regina, armata şi ţara” camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Acuze grele pentru prinţul Harry direct de la socrul său. Tatăl lui Meghan îl pune la zid pe ducele de Sussex.

Thomas Markle e de părere că prinţul Harry a greşit enorm şi consideră o ruşine faptul că şi-a abandonat rolul, oamenii, monarhia, ţara, regina şi armata, ”doar ca să se plimbe liniştit cu bicicleta prin cartier.”

Tatăl lui Meghan spune lucrurilor pe nume. Prinţul s-a născut într-o familie alesă, în care avea îndatoriri, dar pe care el le-a abandonat cu laşitate. Asta nu e o dovadă de asumare şi bărbăţie. Multe persoane l-au condamnat pe Harry că a făcut asta, alegând calea uşoară.

El a pus totul pe seama depresiei sale, pe rănile din copilărie, pe faptul că moartea mamei sale l-a marcat, însă uitând de rolul său în famila regală.

Acum bunica lui este depăşită de responsabilităţi, fiind totuşi o femeie în vârstă de 95 de ani, care tocmai şi-a amânat o vizită oficială pe fondul oboselii acumulate.

Conform acuzelor lui Thomas Markle, Harry nu face nimic util acum, doar se plimbă cu bicicleta. Bărbatul în vârstă de 77 de ani nu a mai vorbit de ani buni cu ducele de Sussex şi e de părere că acesta ”i-a abandonat pe toţi”.

Dar nu s-a oprit aici cu declaraţiile acide. Markle a mai adăugat în interviul său incomod pentru Good Morning Britain că de parcă toate acestea nu erau de ajuns, Harry mai pregăteşte ceva: o va insulta pe regină în viitoarea sa carte despre care tatăl lui Meghan crede că a fost scrisă doar pentru bani.

Foto: Profimedia

 

Comentarii

Modifică Setările