Royals

Prinţul Harry, gelos pe asistentul chipeş al lui Meghan Markle?

Prinţul Harry, gelos pe asistentul chipeş al lui Meghan Markle?

Există un nou bărbat atrăgător în viaţa Ducesei de Sussex! Slim fit, fermecător şi bun profesionist.

Calităţi care-o încântă pe Meghan şi-l alarmează pe Harry! Sătulă de angajatele femei care nu rezistă să lucreze pentru ea şi-şi dau demisia pe bandă rulantă, Meghan a schimbat macazul şi şi-a adus un bărbat în staff. Este vorba despre noul ei secretar de presă, unul care se întâmplă să fie tânăr şi frumuşel, pe numele lui Christian Jones.

Bine, acest Christian nu se ocupă doar de interesele media ale ducesei însărcinate, ci va lucra şi pentru ceilalţi trei tineri regali de la Kensington: Prinţul Harry, Prinţul William şi Kate Middleton. Iar CV-ul îl recomandă pentru job, chiar dacă Harry şi-ar fi dorit un angajat mai puţin chipeş pentru el şi soţia lui. Christian a absolvit în 2011 Universitatea Cardiff din Ţara Galilor, cu specializarea Ştiinţe Economice, şi a lucrat, apoi, pentru guvernul britanic. Între 2014 şi 2016, acesta a fost ofiţer de presă la Ministerul de Finanţe, apoi a lucrat ca scriitor de discursuri la departamentul cunoscut sub numele de Brexit. Funcţii grele, nu-i aşa?

Evident că Prinţul Harry n-a fost foarte încântat să afle că prima sarcină a acestui nou secretar de presă a fost să ia un prânz intim cu Meghan într-un restaurant şic din Notting Hill, pe 17 ianuarie. „A fost furios. Meghan a insistat foarte mult ca acest Christian Jones să fie angajat încă din decembrie anul trecut. Încă de-atunci, prinţul nu l-a văzut cu ochi buni. Odată cu acest prânz privat, Harry a luat foc!“, spune o sursă apropiată Ducesei de Sussex, citată de presa britanică. Bine, nici Meghan nu este foarte diplomată când vorbeşte încontinuu şi cu mult entuziasm despre noul ei angajat.

„Este atât de încântată că şi-a găsit un aliat nou după ce a fost lăsată baltă de trei angajaţi de-ai ei, încât nu încetează să-l laude şi îi acaparează tot timpul“, continuă aceeaşi sursă. Mai mult, Meghan este de părere că secretarul ei seamănă perfect cu fostul ei partener din serialul „Suits“, Mike Ross aka Patrick J. Adams, iar acest lucru nu poate fi decât un bonus. Cum spuneam, acest Christian suplu ca un manechin şi cu deosebit gust vestimentar va lucra şi pentru Prinţul Harry, aşa că tânărul trebuie sa aibă grijă. Să aibă grijă cu nevasta însărcinată a acestuia…

Foto profimediaimages.ro