Royals

Prinţul Harry i-a frânt inima bătrânei Regine Elisabeta. Experţi regali susţin că suverana suferă în tăcere

Prinţul Harry i-a frânt inima bătrânei Regine Elisabeta. Experţi regali susţin că suverana suferă în tăcere camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Lumea Reginei Elisabeta pare că se prăbuşeşte.

În timp ce soţul ei, Prinţul Philip, se află încă internat în spital, sănătatea lui fiind deosebit de precară la cei 99 de ani ai lui, suverana suferă şi din alt motiv.

Acest motiv este Prinţul Harry, cel care a fost pentru mult timp nepotul ei preferat. Ei bine, surse apropiate palatului regal susţin că regina suferă în tăcere din cauza faptului că Harry a părăsit ţara şi familia regală, absenţa lui lăsând un mare gol în sufletul bătrânei.

Expertul regal Angela Levin a declarat unui post de radio britanic că regina avea o legătură specială cu fiul cel mic al Prinţului Charles. "Ea este puternică şi are acest simţ extraordinar al datoriei, inoculat încă de când a fost încoronată. Îl iubea pe Harry, se distrau de minune împreună. Rândeau şi glumeau împreună. Plecarea lui a lăsat un gol important în viaţa reginei."

În martie 2020, Prinţul Harry şi Meghan Markle au renunţat la statutul de membri seniori ai casei regale, iar săptămâna trecută, cei doi au anunţat că nu revin asupra decizie, părăsind pentru totdeauna ţara şi palatul pentru noua lor viaţă din America. Decizia lor a venit ca un cuţit în inima reginei, care nu şi-a mai văzut nepotul şi pe fiul acestuia, Archie, de aproape un an.  

Se zvoneşte că regina este presată să îl scoată pe Prinţul Harry din linia de succesiune la tron, acesta aflându-se pe poziţia a şasea, pentru a se preveni un scenariu în care acesta să devină rege, dacă ceva tragic s-ar întâmpla cu familia de Cambridge. 

Posibil ca regina să nu fie pregătită, încă, pentru o decizie atât de drastică.

Comentarii

Modifică Setările