Meghan & Harry

Prinţul Harry i-a scris tatălui său, Charles, o scrisoare de împăcare. Au reuşit cei doi să îngroape securea războiului după înmormântarea lui Philip?

Prinţul Harry i-a scris tatălui său, Charles, o scrisoare de împăcare. Au reuşit cei doi să îngroape securea războiului după înmormântarea lui Philip? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Prinţul Harry i-a scris tatălui său, Prinţul Charles, o scrisoare foarte personală înainte de a sosi în Anglia, la înmormântarea bunicului său.

După ce tatălui lui a refuzat să-i mai răspundă la telefon, fiind foarte rănit de cele declarate de fiul său şi de Meghan Markle în interviul pentru Oprah, Harry i-a scris acestuia o scrisoare în care i-a promis că va respecta instituţia monarhiei.

În această scrisoare, Harry a subliniat şi motivele pentru care a luat hotărârea de a părăsit familia regală şi de a se muta în California cu Meghan şi Archie. Cu toate acestea, Prinţul Charles este atât de rănit de acţiunile fiului său preferat, încât se zvoneşte că sunt slabe şanse ca cei doi să fi revenit la sentimente mai bune.

O sursă regală citată de presa britanică susţine că, înainte de înmormântarea lui Philip, toţi membrii familiei regale au făcut un fel de legământ nevorbit de a lăsa deoparte divergenţele şi a se concentra pe a-i fi aproape Reginei în aceste momente grele. În interviul acordat lui Oprah, Harry a dezvăluit că este foarte dezamăgit de tatăl său, unul care refuză să-i răspundă la telefon şi care nu-l mai susţine financiar, chiar dacă prinţul are 36 de ani. 

Alte surse regale susţin că Harry şi tatăl său au avut o întâlnire privată după înmormântare, la Castelul Windsor, urmată de o alta la care a participat şi Prinţul William. Nu se ştie cu certitudine dacă Harry s-a întors deja în State sau va mai sta în Anglia şi pentru ziua reginei.

Comentarii

Modifică Setările