Meghan & Harry

Prinţul Harry, în lacrimi la un eveniment din Marea Britanie! Motivul, legat de copilaşul său

Prinţul Harry, în lacrimi la un eveniment din Marea Britanie! Motivul, legat de copilaşul său camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Meghan Markle şi prinţul Harry au participat zilele trecute, în Londra, la un eveniment dedicat copiilor cu grave probleme de sănătate, iar cele petrecute acolo l-au emoţionat până la lacrimi pe nepotul reginei.

Vorbind despre micuţii cu probleme, Harry şi-a adus aminte că, anul trecut când au fost la Premiile WellChild, Meghan Markle era gravidă, însă nimeni în afară de ei nu ştia acest lucru. Făcând o paralelă între urmaşul lor şi copiii bolnavi, Ducele de Sussex a început să plângă.

„Eu şi soţia mea suntem extrem de recunoscători că putem să ne alăturăm vouă încă o dată, după un an, şi că suntem într-un loc împreună că fiinţe atât de minunate. Prezenţa noastră aici este şi mai importantă acum, după ce am devenit tată. Anul trecut, când eu şi soţia sa am venit aici, ştiam că vom avea un copil. Nimeni altcineva nu mai ştia la acel moment, dar noi ştiam. Şi îmi amintesc că am strâns-o pe Meghan de mână atât de tare în timpul premiilor şi amândoi ne gândeam cum va fi când vom fi părinţi într-o zi şi, chiar mai mult, cum ar fi să facem tot ceea ce ne stă în putere pentru a ne proteja şi ajuta copilul dacă el s-ar naşte cu probleme sau s-ar îmbolnăvi la un moment dat. Şi acum, ca părinţi, aflându-ne aici şi vorbind cu voi, sunt extrem de mişcat într-un mod pe care nu l-aş fi putut înţelege niciodată dacă nu aş fi avut şi eu un copil“, a spus Prinţul Harry.

Modifică Setările