Meghan & Harry

Prinţul Harry, îndemnat să-şi viziteze bunica, pe Regina Elisabeta. "Va regreta dacă nu face asta!"

Prinţul Harry, îndemnat să-şi viziteze bunica, pe Regina Elisabeta. "Va regreta dacă nu face asta!" camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Fanii regali îl îndeamnă pe Harry să se întoarcă în Marea Britanie, pentru a-i fi alături bunicii sale, Regina Elisabeta.

În urma îngrijorărilor legate de sănătatea suveranei în vârstă de 95 de ani, admiratorii regali îi cer Prinţului Harry să o viziteze cât mai curând pe bunica lui, altfel ar putea fi prea târziu şi ar putea regreta. Supuşii britanici se aşteaptă la ce este mai rău după ce Regina Elisabeta a fost internată de urgenţă în spital, chiar şi doar pentru o noapte şi din motive de precauţie.

Mai mult, faptul că aceasta şi-a anulat participarea la conferinţa ONU de la Glasgow, care începe în această duminică, pune paie pe foc pe acest sentiment naţional de îngrijorare.

“Sper din toată inima că Harry va zbura spre Anglia să-şi vadă bunica şi pe restul familiei. Regina ia o pauză să se odihnească, iar el va regreta dacă nu face asta”, scrie un utilizator de Twitter.

Prinţul Harry a ajuns de două ori, anul acesta, în Marea Britanie: o dată la înmormântarea din aprilie a bunicului său, Prinţul Philip, şi a doua oară în luna iulie, când a participat alături de fratele lui, Prinţul William, la dezvelirea statuii Prinţesei Diana, de la Kensington Palace.

Comentarii

Modifică Setările