Royals

Prinţul Harry nu va purta verighetă după căsătoria cu Meghan Markle. Care este motivul!

Prinţul Harry nu va purta verighetă după căsătoria cu Meghan Markle. Care este motivul!

Mai este foarte puţin până când Prinţul Harry va deveni un bărbat însurat, nunta lui cu logodnica Meghan Markle fiind programată pe 19 mai. Şi cum au apărut numeroase detalii despre căsătoria fiului cel mic al Prinţesei Diana cu Prinţul Charles, de la ce model de rochie va alege Meghan Markle, la cine va ţine un discurs la ceremonie şi chiar detalii legate de mâncare şi de decoraţiuni sau muzică, iată că o nouă controversă iese la iveală din Palatul Familiei Regale a Marii Britanii. Prinţul Harry nu poartă bijuterii. Conform surselor de la Palatul Regal, este foarte probabil ca Prinţul Harry să nu poarte verighetă după ce o va duce la altar pe aleasa inimii sale. Motivul? Ei bine, nu că nu ar fi un familist convins, însă nu ar fi primul din familie care nu poartă bijuterii, fie şi un inel care atestă căsătoria, aceasta fiind desigur o alegere personală şi nu un motiv ascuns sau unul legat de protocolul regal.

Luând exemplul fratelui său mai mare, este foarte probabil ca Prinţul Harry să aleagă să nu poate inelul din aur după ce se va căsători. În 3 luni Harry şi Meghan Markle îşi vor jura iubirea, aşa că prinţul mai are foarte puţin timp la dispoziţie să facă o alegere în acest sens, mai ales că fratele mai mare, Prinţul William, nu este singurul din familie care nu poartă verighetă. Se pare că nici soţul Reginei Elisabeta a II-a, Prinţul Philip, nu a purtat vreodată inel, motivul fiind simplul - o alegere pur personală.

[caption id="attachment_391372" align="alignnone" width="600"] Prinţul Charles poartă inel.[/caption]

Prinţului William nu îi plac bijuteriile, aşa că a decis să rămână fără inel pe deget după nunta sa cu Kate Middleton din 2011, decizia sa fiind anunţată chiar înainte de ceremonia de la Westminster Abbey, printr-o declaraţie oficială. Să ne aşteaptăm şi la o declaraţie în acest sens din partea reprezentanţilor Prinţului Harry care, dacă va alege să nu poarte verighetă, va fi al treilea bărbat din Familia Regală a Marii Britanii care renunţă la bijuteria purtată pe degetul inelar. Prinţul Charles este singurul pasinat de bijuterii şi poartă mereu un inel din aur pe degetul mic.

Foto: Arhiva OK!

Modifică Setările