Royals

Prinţul Harry o învaţă pe Meghan Markle să şofeze

Prinţul Harry o învaţă pe Meghan Markle să şofeze

London, UNITED KINGDOM - HRH Prince Harry and Meghan Markle drive to Buckingham Palace to attend the Pre- Christmas lunch Pictured: HRH Prince Harry and Meghan Markle BACKGRID UK 20 DECEMBER 2017 UK: +44 208 344 2007 / [email protected] USA: +1 310 798 9111 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Mai sunt doar două luni până la nunta regală dintre Meghan Markle şi Prinţul Harry şi, până atunci, fosta actriţă trebuie să se adapteze la traiul în U.K.

A renunţat la actorie şi s-a mutat din Canada în Marea Britanie pentru că viaţa sa a luat o altă turnură din momentul în care l-a cunoscut pe Prinţul Harry, iar acum Meghan a început să ia lecţii pentru a deveni o membră respectabilă a Familie Regale Britanice. A învăţat protocolul regal, participă la îndatoriri regale alături de viitorul său soţ, a primit cetăţenie britanică şi s-a convertit la biserica anglicană. Dar Royal Boot Camp pentru Meghan Markle nu s-a oprit aici. A învăţat cum să se îmbrace şi să se poarte la eveniment, iar acum este instruită să conducă o maşină cu volan pe dreapta.

Meghan trebuie să înveţe să conducă în stilul britanicilor, iar asta este destul de greu pentru un om care a condus ani buni o maşină cu volan pe stânga. Cu ajutorul lui Harry, dar şi a persoanelor care se ocupă de ea, Meghan va reuşi să conducă un vehicul cu volane pe dreaptă şi cu o  cutie de viteze manuală, asta după ce a condus mult timp un autoturism automat în Canada.

Viitoarea soţie a Prinţului Harry învaţă să conducă ca o profesionistă în cadrul unui program care vizează securitatea noii membre a Familiei Regale Britanice. Potrivit surselor, Meghan este în proces de a-şi lua permis de conducere pentru Marea Britanie. Cei care vin în Marea Britanice din afara U.E. au voie să conducă o maşină timp de 12 luni din momentul în care au devenit rezidenţi, doar dacă demonstrează că au un permis de conducere valabil în ţara lor de origine, fiind şi cazul lui Meghan. Cu toate acestea, dacă ea vrea să conducă şi după aceste 12 luni, va trebui să obţină un permis de conducere provizori în Marea Britanie şi să treacă de un examen teoretic şi de unul practic.

Sursele spun că Meghan a exersat condusul pe domeniul de la Palatul Kesingtion, locul unde locuieşte împreună cu Harry, iar partenerul ei a ajutat-o în acest demers. Deşi toate vehiculele sunt acum automate, este important pentru Meghan să ştie să conducă şi o maşină cu o cutie de viteze manuală, pentru a se descurca în orice situaţie.

Foto: Daily Mail Mark Large

Modifică Setările