Meghan & Harry

Prinţul Harry, prima declaraţie după ce a devenit tată: ”Sunt foarte mândru de soţia mea”

Prinţul Harry, prima declaraţie după ce a devenit tată: ”Sunt foarte mândru de soţia mea”

Aşteptarea a luat sfârşit pentru Prinţul Harry al Marii Britanii şi pentru soţia sa, Meghan Markle. Băieţelul lor s-a născut astăzi, 6 mai, şi este perfect sănătos, după cum se arată în primul comunicat oficial emis.

Fericitul tătic şi-a făcut timp, printre emoţii, să facă o primă declaraţie în legătură cu prim-născutul lui. Vorbind chiar de la Windsor, Prinţul Harry a declarat: ”Sunt foarte încântat să vă anunţ că eu şi Meghan avem, de azi dimineaţă, un băieţel foarte sănătos. Sunt foarte mândru de soţia mea. Este uluitor, sunt incredibil de fericit. Suntem foarte recunoscători pentru iubirea şi sprijinul arătate nouă. A venit cu întârziere, deci am avut puţin timp să ne gândim la nume.”, a declarat, încântat, proaspătul tătic.

Prinţul Harry a dezvăluit şi că soţia lui a născut acasă, făcând declaraţii chiar de la Castelul Windsor: ”N-am asistat la multe naşteri. Aceasta a fost prima mea naştere. A fost uluitor şi absolut incredibil. Sunt incredibil de mândru de soţia mea. Fiecare tată şi fiecare părinte va spune că micuţul lui este abosolut incredibil, dar al meu este pur şi simplu uluitor. Sunt fericit până peste cap”, spune, Harry, extaziat.

Modifică Setările