Meghan & Harry

Prinţul Harry se temea că nu se va însura niciodată, după eşecurile cu Chelsy Davy şi Cressida Bonas

Prinţul Harry se temea că nu se va însura niciodată, după eşecurile cu Chelsy Davy şi Cressida Bonas camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Prinţul Harry s-a temut că nu se va căsători niciodată după angoasele fostelor sale iubite, Chelsy Davy şi Cressida Bonas, cu presa.

Este ideea pe care o susţine editorul regal Roya Nikkhah într-un nou documentar BBC. Se pare că actuala soţie a prinţului, Meghan Markle, nu este singura care se plânge de tratamentul abuziv al presei în ceea ce o priveşte.

Relaţiile lui Harry cu Chelsy Davy şi Cressida Bonas au fost, de asemenea, afectate de lumina reflectoarelor, potrivit unui nou documentar BBC, Prinţii şi presa, în care se vorbeşte despre Prinţii Harry şi William, partenerele acestora şi relaţia lor cu presa. După ce legăturile amoroase ale lui cu Chelsy şi Cressida s-au încheiat ‒ ceea ce s-a datorat în parte faptului că acestea nu au reuşit să facă faţă presiunii regale‒, Harry se temea că n-o să aibă niciodată o familie, în timp ce toţi prietenii lui se aşezau la casa lor.

„În acel moment, Harry avea treizeci de ani. Mulţi dintre prietenii lui se căsătoreau şi aveau familii. Era foarte îngrijorat că el va rămâne pe-afară, pentru că nu reuşea să găsească pe cineva care să accepte presiunea rangului lui”, spune Roya Nikkhah. Harry şi Chelsy Davy, o britanică născută în Zimbabwe, au avut o relaţie cu suişuri şi coborâşuri, între 2004 şi 2011.

Următoarea relaţia serioasă a prinţului a fost cu actriţa Cressida Bonas, care s-a întâlnit cu Harry între 2012 şi 2014, dar care n-a fost pregătită pentru o viaţă în care nu mai putea să aibă intimitate.

Se pare că Meghan Markle a rezistat cel mai bine alături de Harry, cu preţul părăsirii familiei regale şi exilării în State, acolo unde cei doi locuiesc, în prezent, alături de copiii lor, Archie şi Lilibet.

Comentarii

Modifică Setările