Meghan & Harry

Prinţul Harry şi-a sunat fosta mare iubire, pe Chelsy Davy, înainte de nunta cu Meghan. Ce i-a spus acesteia?

Prinţul Harry şi-a sunat fosta mare iubire, pe Chelsy Davy, înainte de nunta cu Meghan. Ce i-a spus acesteia? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

S-au împlinit trei ani de când Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au căsătorit la Windsor, în cadrul unei nunţi de basm.

Multe s-au întâmplat de-atunci, Ducii de Sussex devenind, între timp, de două ori părinţi şi părăsind familia regală. Cu toate acestea, dând timpul înapoi şi revenind la momentul în care Harry şi Meghan se pregăteau de nuntă, aflăm astăzi că prinţul a avut o discuţie emoţionantă cu o anumită persoană invitată la ceremonie.

Este vorba despre fosta lui mare iubire, Chelsy Davy, cu care Harry a avut o relaţie de circa şapte ani şi care a fost invitată la nunta regală, însă nu şi la recepţia exclusivistă care a fost organizată, după aceea, la Frogmore House.

Ei bine, într-un articol publicat de Vanity Fair se arată că Harry a simţit că trebuie să o sune pe Chelsy înainte de nuntă, pentru a avea un fel de convorbire de despărţire şi a stabili că el merge mai departe cu viaţa lui.

“Chelsy a fost foarte afectată, a plâns şi aproape că n-a vurt să meargă la nuntă. Până la urmă a mers şi i-a promis lui Harry că nu va face ceva care să-i strice ziua cea mare”, susţine sursa citată în articol.

Harry şi fosta lui iubită născută în Zimbabwe s-au cunoscut în anul 2004, în Cape Town. Cei doi au avut o relaţie cu suişuri şi coborâşuri pentru a se despărţi, până la urmă, în anul 2011, deoarece Chelsy şi-a dat seama că nu vrea atenţia care vine la pachet cu intrarea în familia regală. Cu toate că Harry şi Chelsy s-au iubit mult şi au suferit în urma despărţirii, au reuşit să rămână prieteni până în ziua de azi.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările