Meghan & Harry

Prinţul Harry şi-a vândut, din nou, familia? Cum i-a dezamăgit, iarăşi, pe Regină şi pe Prinţul Charles?

Prinţul Harry şi-a vândut, din nou, familia? Cum i-a dezamăgit, iarăşi, pe Regină şi pe Prinţul Charles? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Prinţul Harry nu se opreşte!

Iar acţiunile acestui prinţ răzvrătit nu fac decât să pună foc pe paie în conflictul Ducilor de Sussex cu casa regală britanică. Ei bine, mai nou, acesta a anunţat că va scrie o carte cu memorii despre plecarea lui şi a lui Meghan Markle de la palat, volum care va apărea anul viitor. Mai mult, Prinţul Harry lucrează la acest volum de destăinuri de aproape un an, lucru care s-a întâmplat în secret, fără ştirea familiei sale.

Acesta a vândut drepturile pentru această carte editurii Penguin Random House pentru un avans de 20 de milioane de dolari, alte milioane urmând să îi intre în conturi proporţional cu vânzările. Prinţul Harry a confirmat, astăzi, că se află în spatele acestui proiect, declarând că scrie această carte din perspectiva bărbatului care a devenit şi nu a prinţului de sânge.

Însă surse apropiate tatălui acestuia, Prinţul Charles, susţin că acesta a fost surprins să afle această informaţie şi că niciun membru al familiei regale nu a fost avertizat că Harry scrie o carte despre plecarea lui de la palat.

„Au petrecut ultimele 18 luni făcând tot ce i-au promis Majestăţii Sale că nu vor face - trăind din viaţa anterioară şi din statutul lor de membri ai Familiei Regale. Din păcate, este deprimant de previzibil”, a declarat un apropiat al palatului pentru Daily Mail, completând că rudele lui Harry s-au obişnuit să fie dezamăgite de acesta.

Comentarii

Modifică Setările