Meghan & Harry

Prinţul Harry şi Meghan Markle au trădat-o iar pe regină: vor face dezvăluiri dureroase într-un interviu pentru Oprah

Prinţul Harry şi Meghan Markle au trădat-o iar pe regină: vor face dezvăluiri dureroase într-un interviu pentru Oprah camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Revelaţie după revelaţie în ceea ce îi priveşte pe cei doi.

Cel mai nou, presa britanică scrie că Ducii de Sussex au oferit un interviu în exclusivitate lui Oprah Winfrey, unul în care aceştia au dat din casă, lucru care o va înfuria şi mai mult pe Regina Elisabeta.

Interviul va avea o durată de 90 de minute şi este o mişcare aşteptată din partea lui Meghan Markle, cel puţin, aceasta fiind bună prietenă şi vecină în Santa Barbara cu celebra realizatoare TV. Interviul va fi difuzat luna viitoare pe CBS, iar în cadrul lui, cei doi vor vorbi despre părăsirea familiei regale, decizia de a se stabili în America şi cea de-a doua sarcină a actriţei.

Interviul va fi împărţit în două parţi: în prima va fi prezentă doar Meghan, care va face dezvăluiri despre viaţa ei la palatul regal, apoi i se va alătura şi Harry, cei doi urmând să dezbată plecarea din Anglia şi viaţa nouă începută în Los Angeles. Programul va fi difuzat pe 7 martie şi va fi denumit “Oprah With Meghan And Harry: A CBS Primetime Special”.

Apropiaţi ai casei regale susţin că, deşi Ducii de Sussex nu mai reprezintă palatul, acest interviu plin de dezvăluiri este o încălcare a încrederii reginei, bunica lui Harry fiind cu siguranţă afectată de tot ce se va spune în emisiune.

În urma aflării acestei veşti, cei doi au pierdut şi restul de patronaje care îi mai legau de casa regală, printre care cele ale Ligii de Rugby şi Fotbal, al Maratonului de la Londra şi, în cazul lui Meghan, al Teatrului Naţional din Londra.

Comentarii

Modifică Setările