Royals

Prinţul Harry şi Meghan Markle şi-au plătit datoriile către palat. Despre ce este vorba şi de ce le-a tăiat Prinţul Charles alocaţia?

Prinţul Harry şi Meghan Markle şi-au plătit datoriile către palat. Despre ce este vorba şi de ce le-a tăiat Prinţul Charles alocaţia? camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Se pare că Prinţul Harry şi Meghan Markle vor să taie toate legăturile cu familia regală britanică.

Şi pentru a nu se simţi datori cumva faţă de palat, cei doi foşti Duci de Sussex şi-au plătit şi ultima datorie faţă de casa regală şi faţă de contribuabilii britanici: costul renovărilor aduse la reşedinţa lor din Anglia, Frogmore House.

Purtătorul de cuvânt al cuplului mutat în America a anunţat că cei doi au plătit în Fondul Reginei suma de 2,4 milioane de lire sterline, folosită pentru lucrările de modernizare a acestei case, modernizare care a stârnit furia britanicilor, din cauză că s-au folosit bani publici.

După ce Harry şi Meghan au semnat un contract cu platforma Netflix pentru producerea de filme documentare şi emisiuni de divertisment, cei doi s-au asigurat financiar, dealul valorând 150 de milioane de dolari. 

În plus, Harry şi Meghan renunţă şi la alocaţia anuală promisă de Prinţul Charles pentru primii lor ani de viaţă independentă financiar, una care se ridică la suma de circa un milion de lire sterline.

E posibil ca cei doi să se fi grăbit să facă acest pas pentru a scăpa de criticile continue ale britanicilor, supuşii regali având o antipatie făţişă faţă de Ducii de Sussex în general, şi faţă de Meghan Markle, în particular.

Să însemne asta că cei doi nu vor mai avea nicio legătură cu Anglia?

Comentarii

Modifică Setările