Royals

Prinţul Harry şi Meghan Markle vor participa la un eveniment important

Prinţul Harry şi Meghan Markle vor participa la un eveniment important

BGUK_1196056 - ** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE, UNITED KINGDOM ** Bath, UNITED KINGDOM - Prince Harry and Meghan Markle attend the UK team trials for the Invictus Games Sydney 2018 at the University of Bath Sports Training Village, Bath, UK, on the 6th April 2018.. Pictured: Prince Harry, Meghan Markle BACKGRID UK 6 APRIL 2018 UK: +44 208 344 2007 / [email protected] USA: +1 310 798 9111 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Mai este doar o lună până când Prinţul Harry şi Meghan Markle vor merge la altar pentru a-şi jura iubire veşnică în Capela St. George, la Castelul Windsor şi, cu toate că cei doi sunt în toiul pregătirilor pentru nuntă, nu-şi neglijează angajamentele publice şi acţiunile de caritate.

Sâmbătă, cuplul va lua o pauză de la planurile de nuntă pentru a participa la o recepţie găzduită de prim-ministrul Australiei, Malcolm Turnbull, şi de soţia sa, Lucy Turnbull, pentru a sărbători viitoarele jocuri Invictus de la Sydney, 2018.

Harry patronează Fundaţia care a pus bazele Jocurilor Invictus, anul trecut la această competiţie prinţul făcându-şi pentru prima dată apariţia la un eveniment oficial alături de Meghan Markle, la Invictus Games din Toronto, în septembrie. La recepţia ţinută la Înalta Comisie Australiană din Londra, cuplul va auzi mai multe detalii despre modul în care planurile avansează pentru jocurile din acest an, care se vor organiza la Sydney. Meghan şi Harry se vor întâlni cu câţiva militari britanici şi australieni, unii dintre ei având experinţă la Invictus.

Iar asta nu este tot. Pe 23 aprilie, Prinţul Harry şi partenera sa, Meghan, vor participa la un eveniment emoţionant. Palatul Kensington a dezvăluit marţi că cei doi vor fi prezenţi la cel de-al 25-lea an al Memorial Service, pentru a-i aduce un omagiu adolescentului ucis, Stephen Lawrence. Acesta a murit la doar 18 ani, într-un atac motivat rasial provocat de o bandă din Eltham, în sud-estul Londrei, pe 22 aprilie 1993. Acesta poate fi ultimul angajament al lui Harry şi Meghan înainte de nunta care va avea loc pe 19 mai.

Foto: Arhiva OK!