Meghan & Harry

Prinţul Harry ştie sexul copilului? Iată ce a declarat într-un video devenit viral

Prinţul Harry ştie sexul copilului? Iată ce a declarat într-un video devenit viral

De câteva zile, Ducii de Sussex se află în Australia, într-un turneu regal. Asta a făcut ca cei doi să fie în centrul atenţiei permanent şi să interacţioneze cu mii de oameni. Recent, Harry a făcut o dezvăluire inedită.

La câteva zile după ce au anunţat, public, că urmează să devină părinţi, Harry al Marii Britanii au oferit un posibil indiciu în legătură cu sarcina soţiei sale. În timpul unei băi de mulţime, o femeie le-a urat ducilor să devină părinţi de fetiţă, iar reacţia lui Harry a devenit virală.

Fără sfială, Prinţul Harry i-a replicat femeii în cauză că şi el îşi doreşte să fie fetiţă. ”Sper să aveţi o fetiţă! / Şi eu! (prinţul Harry)”, a fost schimbul de replici dintre cei doi. Video-ul surprins în timpul acestei conversaţii a ajuns viral pe reţelele de socializare, mulţi considerând că e vorba despre un indiciu pe care prinţul roşcovan l-a oferit în legătură cu sarcina soţiei sale.

 

De altfel, nu e prima oară când Harry mărturiseşte că-şi doreşte o fetiţă. În timpul unei îndatoriri regale recente, acesta i-a replicat unei femei din mulţime că ”Harriet”  este un nume foarte frumos pentru o fetiţă. „Atunci când i-am spus Prinţului Harry cum o cheamă pe fetiţa mea, a spus că este un nume frumos, care îi place. Ar fi nemaipomenit să îşi numească aşa copilul. Meghan se afla în spatele Ducelui şi a spus că este foarte drăguţ că am adus-o şi pe fetiţa mea să îi vadă“, a spus femeia în cauză.