Meghan & Harry

„Prinţul Harry suferă îngrozitor!” Un apropiat de-al prinţului vorbeşte despre cum se simte Harry în SUA, într-un nou interviu exploziv

„Prinţul Harry suferă îngrozitor!” Un apropiat de-al prinţului vorbeşte despre cum se simte Harry în SUA, într-un nou interviu exploziv

Tom Bradby îl cunoaşte pe Harry încă din adolescenţă şi a oferit un interviu lui Alan Titchmarsh pentru ITV, în care a vorbit despre starea emoţională în care se află fostul membru al familiei regale după Megxit şi toate divergenţele cu rudele lui.

Bradby l-a cunoscut, în primă instanţă, pe Harry când a colaborat cu el la un documentar despre Lesotho, în anul liber pe care şi l-a luat prinţul după ce a absolvit Eton. După care, jurnalistul a participat la nunta dintre Harry şi Meghan, în 2018. Tom este în relaţii bune şi cu William, fiind cel ales să facă primul interviu cu prinţul după ce acesta îşi anunţase logodna cu Kate Middleton, în 2010. Ştiristul a participat şi la nunta regală din 2011.

Documentarul pe care l-a făcut Bradly în 2019 a fost începutul sfârşitului, dacă putem spune aşa. Meghan s-a plâns atunci în faţa lui Tom pe motiv că nimeni nu o întrebase până atunci dacă era bine sau nu, iar Harry i-a confirmat jurnalistului britanic tensiunile dintre el şi fratele lui. Multă lume l-a blamat pe Tom că a profitat de vulnerabilitatea cuplului regal la acea vreme. Oare ce vor spune acum despre sinceritatea acestuia cu privire la sentimentele pe care le are Harry în prezent?!

Cum spuneam, Brady îl cunoaşte pe Prinţul Harry încă din adolescenţă şi este jurnalistul care a realizat acel documentar controversat despre turneul pe care foştii membri ai familiei regale britanice l-au făcut, în 2019, în Africa. Este cel care a întrebat-o pe Meghan cum se simţea, iar ea a uimit întreaga lume dezvăluind că maternitatea n-a fost uşoară din cauza tuturor privirilor şi criticilor care fuseseră îndreptate spre ea atunci când era ducesă. Ei bine, această persoană de încredere din anturajul lui Harry a decis acum să dea un interviu şi să spună tot ce ştie cu privire la Megxit şi la sentimentele care-l încearcă pe fratele Prinţului William departe de familia sa.

Prinţul Harry „are inima frântă” cu privire la divergenţele din familia regală, precizează Brady. Acesta susţine că ultimul an a fost „dureros” pentru fiul Prinţului Charles şi că e în continuare „multă suferinţă de ambele părţi”. Cu toate astea, adaugă ştiristul ITV, Meghan şi Harry sunt „destul de fericiţi” cu viaţa lor cea nouă din Statele Unite.

Întrebat dacă Harry este mai fericit în California decât a fost în ţara lui natală, Bradby a confirmat faptul că Megxit a fost o experienţă foarte emoţională pentru toate părţile implicate. „Cred că se simt mai bine, da. Adică s-au întâmplat multe în ultimul an, iar eu nu pot vorbi despre asta, însă multe informaţii vehiculate nu sunt exact aşa cum au fost prezentate”, declară Tom.

Sunt ei nefericiţi? Nu, cred că sunt mulţumiţi şi că lucrurile pe care le fac le aduc satisfacţie. Totuşi cred că el are inima frântă, că suferă îngrozitor din cauza întregii situaţii cu familia lui. Nu trebuie să fii mare psiholog ca să-ţi dai seama de asta, deci acest lucru cred că este adevărat din toate câte s-au spus şi scris despre el.”

În ceea ce priveşte relaţia dintre fraţi, Tom a precizat următoarele: „Situaţia cu familia în mod sigur nu este ideală şi toţi au avut un an foarte dificil de traversat. Într-o oarecare măsură, eu m-am simţit prins la mijloc atunci când am realizat documentarul din 2019, iar acest lucru n-a fost deloc comod. Acesta este motivul pentru care am refuzat până acum să comentez despre acest subiect. Nu vreau să agravez în vreun fel lucrurile, nu vreau să mă implic acolo unde nu e cazul de aşa ceva.”

Comentarii

Modifică Setările