Meghan & Harry

Prinţul Harry: "Tatăl meu, Prinţul Charles, nu-mi mai răspunde la telefon. Nu mai vorbeşte cu mine şi sufăr din această cauză"

Prinţul Harry: "Tatăl meu, Prinţul Charles, nu-mi mai răspunde la telefon. Nu mai vorbeşte cu mine şi sufăr din această cauză" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

E drept că Meghan a fost cea care a făcut marile dezvăluiri în cadrul interviului acordat lui Oprah Winfrey şi difuzat pe postul CBS.

Cu toate acestea, şi Prinţul Harry, cel care s-a alăturat soţiei sale doar într-un fragment din înregistrare, a făcut o declaraţie cel puţin surprinzătoare, legată de relaţia cu tatăl său, Prinţul Charles, şi cea cu fratele lui mai mare, William. 

Prinţul a dezvăluit că familia regală a încetat să-l mai spirjine financiar după ce el şi Meghan au părăsit Anglia şi că s-a putut susţine doar cu ajutorul moştenirii de la mama sa, regretata Prinţesa Diana. Mai mult, Harry a mărturisit că Prinţul Charles a refuzat să-i mai răspundă la telefon în perioada în care ei au anunţat că vor părăsi familia regală britanică. Întrebat de Oprah dacă ar fi făcut vreodată acest pas dacă nu i-ar fi cerut Meghan, prinţul a răspuns cu un Nu hotărât. 

"Eram prizonier şi nu ştiam asta. La fel se întâmplă şi cu restul familiei mele. Sunt prinşi în sistem. Mi-e milă de tatăl meu şi de fratele meu că nu se pot salva", a mai declarat Harry. Prinţul a mai spus că el şi tatăl lui, Prinţul Charles, nu îşi vorbesc nici acum şi că este foarte dezamăgit de această atitudine a moştenitorului coroanei. 

"Am fost dezamăgit deoarece şi el a trecut printr-o situaţie similară, ştie ce înseamnă durerea, iar Archie este nepotul lui. Dar, în acelaşi timp, îl voi iubi mereu, chiar dacă am fost foarte rănit. Voi continua să fac din asta o prioritate a mea: să încerc să vindec relaţia cu tatăl meu."

Comentarii

Modifică Setările