Meghan & Harry

Prinţul Harry vrea să se întoarcă în Anglia, pentru a-i fi alături bunicii sale. Meghan îl va însoţi la înmormântare?

Prinţul Harry vrea să se întoarcă în Anglia, pentru a-i fi alături bunicii sale. Meghan îl va însoţi la înmormântare? camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Se poate spune orice despre Prinţul Harry, dar nu se poate nega devotamentul acestuia pentru bunicii lui, Regina Elisabeta şi Prinţul Philip.

Cei care-l cunosc pe Ducele de Sussex spun că prinţul va dori, cu siguranţă, să-i fie alături bunicii sale în vârstă de 94 de ani în aceste clipe teribile, după decesul Prinţul Philip. 

Aşadar, moartea Prinţului Philip i-ar putea aduce pe Prinţul Harry şi pe Meghan Markle înapoi în Marea Britanie pentru prima dată după o perioadă de un an, dar şi la câteva săptămâni după ce i-au acordat un interviu devastator lui Oprah în legătură cu rasismul în familia regală, interviu difuzat în timp ce Prinţul Philip era în spital.

O sursă apropiată familiei regale a declarat următoarele pentru DailyMail.com: „Harry va face absolut tot posibilul să se întoarcă în Marea Britanie şi să fie alături de familia sa. Va dori să fie acolo pentru familia sa şi, în special, pentru bunica sa, în aceste momente îngrozitoare. Meghan este în mod evident însărcinată, aşa că va trebui să ceară sfaturile medicilor săi dacă este sigur să călătorească, dar cred că Harry va veni în Anglia cu siguranţă”.
 
Rămâne de văzut cum va fi primit acesta de către familie după interviul cu Oprah şi comportamentul lui din ultimul an.

Comentarii

Modifică Setările