Kate & William

Prinţul Louis a împlinit, azi, trei ani. Kate Middleton şi Prinţul William au făcut publică o nouă poză adorabilă cu el

Prinţul Louis a împlinit, azi, trei ani. Kate Middleton şi Prinţul William au făcut publică o nouă poză adorabilă cu el camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

În aceste momente triste pentru familia regală britanică, o poză precum cea de sus este ca o adevărată terapie.

Este vorba despre fotografia care marchează ziua de naştere a Prinţului Louis, mezinul Ducilor de Cambridge care a împlinit, astăzi, trei ani. Poza care-l arată pe micuţul prinţ pe bicicletă, pregătindu-se pentru prima lui zi de grădiniţă, a fost făcută de mama lui, Kate Middleton, şi distribuită pe pagina de Instagram a Palatului Kensington.

Îmbrăcat în albastru din cap până-n picioare, băieţelul în vârstă de trei ani, care-şi sărbătoreşte ziua la două zile diferenţă de Regina Elisabeta, ne demonstrează pe zi ce trece că este o copie fidelă a mamei lui. Mai mult, unii merg până acolo şi spun că micuţul seamănă foarte tare cu tatăl lui Kate, Michael Middleton.

După aniversarea lui Louis urmează cele ale fraţilor lui mai mari: Prinţesa Charlotte va împlini şase ani luna viitoare, iar George, primul născut, va aniversa opt ani în luna iulie.

Prinţul Louis merge la aceeaşi grădiniţă din Kensington pe care a urmat-o şi sora lui mai mare, Prinţesa Charlotte, înainte de a intra la şcoală.

Comentarii

Modifică Setările