Royals

Prinţul Oscar al Suediei este adorabil în fotografiile oficiale de la ziua lui de naştere

Prinţul Oscar al Suediei este adorabil în fotografiile oficiale de la ziua lui de naştere

Sărbătoare mare în Familia Regală a Suediei. Astăzi, 2 martie, Prinţul Oscar, Duce de Skåne, a împlinit 2 ani, iar reprezentanţii au eliberat noi fotografii oficiale cu micuţul cu sânge regal.

Mezinul moştenitoarei tronului, Prinţesa Victoria, şi al Prinţului Daniel, şi-a sărbătorit ziua de naştere alături de sora sa mai mare, Prinţesa Estelle (6), cu un tort care arată delicios. După tradiţia suedeză, Casa Regală a împărtăşit trei portrete noi pentru a marca cea de-a doua aniversare a băieţelului, alături de declaraţia:  "Oricine doreşte să-i trimită felicitări prinţului o poate face prin intermediul Facebook sau prin trimiterea unei urări prin intermediul formularului de pe site."

Într-o fotografie, micuţul arată foarte încântat de tortul pentru ziua lui de naştere, fiind surprins cu zâmbetul pe buze şi cu o lingură în mână. De asemenea, Oscar a fost surprins şi în timp ce sufla în lumânările de pe tort sau alături de sora sa, stând la masă.

Îmbrăcat într-o cămaşă bleu şi cu o vestă tricotată pe deasupra, cu o freză la modă, fiul Prinţesei Moştenitoare Victoria este pur şi simplu adorabil. Pe 23 februarie a fost ziua de naştere a Prinţesei Estelle, iar Casa Regală a sărbătorit-o cu fast şi a marcat evenimentul tot cu o serie de fotografii superbe.

Foto: Casa Regală a Suediei

Modifică Setările