News

Prinţul Philip a cerut să-l vadă pe Charles înainte de-a muri. Ultimul mesaj transmis fiului cel mare are de-a face cu Regina şi cu monarhia britanică

Prinţul Philip a cerut să-l vadă pe Charles înainte de-a muri. Ultimul mesaj transmis fiului cel mare are de-a face cu Regina şi cu monarhia britanică camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Cu viaţa apropiindu-se de final, Ducele de Edinburgh a avut doar trei lucruri să-i spună celui mai mare fiu al său atunci când a cerut să îl vadă în spital, cu numai câteva săptămâni în urmă. Tatăl şi fiul au avut o conversaţie emoţionantă, relaţia lor fiind mai apropiată ca niciodată în ultima partea a vieţii soţului Reginei Elisabeta a II-a.

Discuţia pe care cei doi au avut-o marchează nu numai sfârşitul unei perioade, o pasare mai departe a ştefetei, dar şi o schimbare binevenită în relaţia tată-fiu. După decenii întregi de neînţelegeri – care au ajuns şi în presă de multe ori – se pare că cei doi au reuşit să îngroape, în sfârşit, securea războiului, şi să se înţeleagă mai bine în ultimele luni de viaţă ale Ducelui de Edinburgh.

“Au lăsat amândoi de la ei, s-au mai liniştit”, a dezvăluit o sursă din anturajul regal. „În ultimii ani ajunseseră să-şi accepte unul altuia părerile chiar dacă erau contradictorii. Întotdeauna au ţinut unul la altul, nu s-a pus niciodată problema că nu s-ar fi iubit reciproc. Dar respectul pe care l-au avut unul pentru celălalt s-a mărit cu timpul”, a precizat sursa cu pricina.

Însă despre ce au vorbit în ultima lor întâlnire?

Modifică Setările