Case Regale

Prinţul Philip nu va fi tras la răspundere pentru accidentul provocat la mijlocul lunii ianuarie

Prinţul Philip nu va fi tras la răspundere pentru accidentul provocat la mijlocul lunii ianuarie

La începutul acestui an, soţul Reginei Elisabeta a provocat un accident rutier în urma căruia două femei au fost rănite uşor, iar maşina în care se afla Prinţul Philip s-a răsturnat.

Imediat după accident, familia regală a fost acuzată de una dintre victime că nimeni nu şi-a cerut scuze în urma coliziunii provocate de Prinţul Philip, însă spiritele s-au calmat între timp şi nu s-a mai vorbit în public despre acest lucru.

Zilele trecute, reprezentanţii casei regale au afirmat că soţul Reginei Elisabeta a predate de bună voie permisul şi nu va mai conduce, iar acum oamenii legii din Marea Britanie au dezvăluit că Prinţul Philip nu va fi tras la răspundere pentru accidental provocat.

În vârstă de 97 de ani, Ducele de Edinburgh nu va face obiectul urmăririi penale pentru accidentul rutier produs, au confirmat şi surse de la Palatul Buckingham. „Am luat în considerare toate circumstanţele acestui caz, inclusiv nivelul de culpabilitate, vârsta şoferului şi faptul că a renunţat la permisul de conducere“, au spus oamenii legii.