Royals

Prinţul Philip, soţul Reginei, este foarte dezamăgit de Meghan Markle. Ce a spus seniorul regal?

Prinţul Philip, soţul Reginei, este foarte dezamăgit de Meghan Markle. Ce a spus seniorul regal? camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Ştim că Meghan Markle nu are mulţi fani la palatul regal, însă acum avem şi confirmarea.

Un biograf regal pe numele ei Ingrid Seward susţine că soţul Reginei Elisabeta a II-a, Prinţul Philip, în vârstă de 99 de ani, este extrem de dezamăgit din cauza lui Meghan Markle. Seniorul regal este foarte iritat din cauza faptului că soţia Prinţului Harry nu a susţinut monarhia, aşa cum a făcut-o el când s-a căsătorit cu actuala suverană, de dragul căreia a renunţat la cariera lui în Marină.

Philip nu a înţeles de ce Meghan Markle nu a putut să renunţe, la rândul ei, la cariera ei pentru a se dedica soţului ei şi monarhiei britanice. 

"Aşa cum obişnuia să îi spună Dianei, acesta nu este un concurs de popularitate, ci monarhia înseamnă ca toţi membrii ei să lucreze împreună. Nu poate înţelege de ce ea nu s-a limitat la a-l susţine pe Harry în loc să-şi dorească să iasă în faţă şi să-şi facă auzită vocea", spune experta regală.

Bunicul lui Harry a fost atât de dezamăgit de acţiunile Ducilor de Sussex, încât nu a dorit să fie implicat în discuţiile legate de viitorul acestora în casa regală. A renunţat, cu alte cuvinte, la ei.

Seward a mai declarat că lui Philip i-a fost greu să înţeleagă de ce a considerat Harry că viaţa în sânul familiei regale este greu de suportat. 

"După părerea lui Philip, Harry şi Meghan aveau tot ce-şi puteau dori: o casă frumoasă, un fiu sănătos şi o oportunitate unică de a avea un impact global graţie muncii lor caritabile."

Comentarii

Modifică Setările