Royals

Prinţul William a avut o relaţie secretă cu Britney Spears înainte de Kate?

Prinţul William a avut o relaţie secretă cu Britney Spears înainte de Kate? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Ce s-a întâmplat înainte de Kate Middleton rămâne în trecut.

Cel puţin aşa şi-ar dori Prinţul William, dacă n-ar exista biografi regali care să facă dezvăluiri incomode. Ei bine, una dintre cele mai picante informaţii lansate în cartea autorului Christopher Andersen, Brothers and Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan, este cea conform căreia Ducele de Cambridge ar fi avut un fel de relaţii online cu femei faimoase.

Este vorba despre nimeni alta decât Britney Spears şi de nepoata fostului preşedinte George W Bush, Lauren Bush, iar aceste flirturi de la distanţă s-au întâmplat la începutul anilor 2000. Şi, probabil, înainte ca actuala lui soţie, Kate Middleton, să fi devenit o certitudine în viaţa lui, având în vedere că Will şi Kate s-au cunoscut în anii facultăţii.

Autorul cărţii susţine că ducele şi Britney Spears au avut mai multe conversaţii pe e-mail şi la telefon, dar, până la urmă, n-au reuşit să se întâlnească şi faţă-n faţă. Acest lucru a fost confirmat şi de vedeta pop în 2002, Britney susţinând că prinţul a încercat să vină în America şi să o întâlnească, dar acest lucru nu s-a mai concretizat.

Prinţul William a început o relaţie cu Kate Middleton în 2003, după ce a întâlnit-o la Universitate St. Andrews din Scoţia, în 2001, şi la un an după încercarea nereuşită de a avea o legătură amoroasă cu Britney.

Comentarii

Modifică Setările