Royals

Prinţul William a ignorat-o pe Meghan Markle! „E atât de trist să vezi că există neînţelegeri între ei“

Prinţul William a ignorat-o pe Meghan Markle! „E atât de trist să vezi că există neînţelegeri între ei“

După săptămâni în care presa a speculat relaţia tensionată dintre cuplurile regale, Ducii de Cambridge şi Ducii de Sussex au încercat să pună capăt zvonurilor şi au mers împreună la slujba de Crăciun.

Totuşi, o filmare în care este surprins momentul în care Prinţul William pare că îşi ignoră cumnata este intens dezbătut în mediul online.

La îndemnul Reginei Elisabeta, ducesele Meghan şi Kate au încercat să spulbere zvonurile potrivit cărora nu s-ar înţelege şi au făcut front comun cu ocazia festivităţilor de Crăciun, părând extrem de apropiate. Nu acelaşi lucru se poate spune însă despre fraţii William şi Harry, care în mod neobişnuit au fost foarte distanţi şi au evitat complet contactul vizual şi verbal.

O dovadă a tensiunilor dintre cele două cupluri regale este însă o filmare care s-a răspândit rapid în mediul virtual şi în care pare că Prinţul William o ignoră pe Ducesa Meghan la ieşirea din Biserica St. Mary Magdalene, la finalul slujbei de Crăciun.

În momentul în care cumnata sa se întoarce către el şi încearcă să iniţieze o conversaţie, William evită contactul vizual, nu îi răspunde şi, în schimb, se arată foarte preocupat să îşi aranjeze fularul. În plus, acesta se distanţează de Meghan.

Iată un video cu întregul moment

Modifică Setările