Kate & William

Prinţul William a picat în depresie după ce a devenit tată! Declaraţia incredibilă a Ducelui de Cambridge

Prinţul William a picat în depresie după ce a devenit tată! Declaraţia incredibilă a Ducelui de Cambridge

În urmă cu cinci ani, Prinţul William devenea părinte pentru prima oară, după ce soţia lui, Kate Middleton, îl aducea pe lume pe micul Prinţ George. De atunci şi până astăzi, Ducesa de Cambridge a mai născut de două ori: pe Charlotte, în urmă cu trei ani, şi pe Louis, în acest an.

Zilele trecute, prezent la un eveniment desfăşurat în Londra, Prinţul Wiliiam a vorbit despre momentul când a devenit pentru prima dată tată. Ducele de Cambridge a afirmat că, deşi trecea prin cea mai frumoasă perioadă a vieţii, a picat în depresie, deoarece nu ştia cum să separe job-ul de viaţa privată.

„Intersectarea jobului cu viaţa privată m-a făcut să pic în depresie. Mă simţeam cum nu mă mai simţisem niciodată. Eram foarte trist şi mă simţeam căzut. Ţii în tine lucruri despre muncă, pentru că ştii că nu trebuie să vorbeşti acasă despre asta, pentru că pe ei nu îi interesează. Trebuie să fim foarte relaxaţi la job şi să spunem lucrurilor pe nume, pentru a nu ne afecta viaţa personală“, a spus Prinţul William.

Modifică Setările