Royals

Prinţul William despre Lady Di: ”Ar fi fost o bunică de coşmar”

Prinţul William despre Lady Di: ”Ar fi fost o bunică de coşmar”

Pentru a marca 20 de ani de la moartea ei, Prinţul William şi Prinţul Harry au realizat un documentar emoţionant, în care vorbesc despre experienţele lor alături de regretata prinţesă a inimilor, dar şi despre cum ar fi fost viaţa dacă ea ar fi mai trăit astăzi. Fotografie de arhivă / Hepta Prinţesa Charlotte şi Prinţul George nu şi-au cunoscut niciodată bunica paternă, căci s-a stins din viaţă cu mulţi ani înainte ca ei să se nască, însă tatăl lor, Prinţul William, are grijă ca aceştia să ştie că au avut o bunică pe nume Prinţesa Diana şi că i-ar fi iubit la nebunie, aşa cum o face şi bunica maternă, Carole Middleton.

În documentarul care va fi lansat în curând, Prinţul William a declarat că ”le vorbeşte constant despre bunica Diana” celor doi copii ai lui şi că George şi Charlotte ştiu foarte bine cine a fost ea. ”Avem multe fotografii cu ea prin casă şi vorbim despre ea câte puţin. E destul de greu, căci, evident, Catherine (n.r. Kate Middleton) n-a cunoscut-o, deci nu le poate da detalii despre ea... Însă, eu o fac constant, când îi bag pe George şi pe Charlotte în pat. Le vorbesc despre ea şi încerc să le amintesc că au două bunici, ar fi avut două bunici, în viaţa lor. E important să ştie cine a fost ea şi că a existat.”, a relatat Prinţul William.

Familia lui

În finalul interviului, William a glumit pe seama că Diana, care a lucrat ca educatoare înainte să se căsătorească cu Prinţul Charles, ar fi creat un haos cu copiii lui, totuşi. ”Ar fi fost o bunică de coşmar, un coşmar absolut.”, a glumit cu tandreţe William. ”Şi-ar fi iubit nepoţii, dar ar fi fost o bunică de coşmar. Ar fi venit, probabil, în toate momentele cheie, cum ar fi în momentul băii şi ar fi cauzat o scenă... uimitoare, balonaşe peste tot, apă vârsată pe jos, apoi ar fi plecat”, şi-a închipuit amuzat William, amintindu-şi, probabil, de momentele minunate petrecute alături de mama sa.

Harry şi Diana / arhivă, Hepta

Prinţul William a mărturisit şi că mama sa i-a influenţat experienţa de tată. Acesta a mărturisit că preţuieşte enorm timpul petrecut cu George şi Charlotte, dat fiind faptul că-n copilărie mama sa le-a dedicat tot timpul lui şi fratelui său. ”Vreau să petrec cât mai mult timp cu Charlotte şi George, căci realizez că aceşti primi ani din viaţa lor, în particular, sunt cruciali pentru ei.”, a relatat William.

Modifică Setările