Royals

Prinţul William, fără Kate Middleton în Noua Zeelandă! Gest extrem de apropiat făcut cu altă femeie

Prinţul William, fără Kate Middleton în Noua Zeelandă! Gest extrem de apropiat făcut cu altă femeie

Prinţul William s-a deplasat recent în Noua Zeelandă, ţară care sărbătoreşte pe 25 aprilie Ziua Anzac, ce marchează comemorarea militarilor australieni şi neo zeelandezi care şi-au pierdut viaţa în Primului Război Mondial împotriva forţelor otomane sprijinite de Germania.

Mai mult de atât, Prinţul William s-a deplasat în Noua Zeelandă şi pentru a comemora victimele atentatului din moscheile din Christchurch, care a avut loc în acest an pe 15 martie. În mare parte a timpului, William s-a aflat alături de prim-ministrul din Noua Zeelandă, Jacinda Ardern, Kate Middleton neluând parte la acest eveniment.

Aşa cum era de aşteptat, fotografii au speculat din plin acest moment şi au fost la datorie în momentul în care Prinţul William şi Jacinda Ardern s-au întâlnit şi au folosit un salut specific zonei.

„Pacea noastră a fost modificată dramatic de atacurile teroriste din Christchurch. Haideţi să ne angajăm să ne reamintim întotdeauna umanitatea împărtăşită, că există mai multe lucruri care ne unesc decât ne separă. Sentimentul nostru de independenţă este la fel de puternic ca şi simţul nostru de responsabilitate faţă de celălalt şi nu doar ca stat naţional, ci ca şi fiinţă umană“, a spus Jacinda Ardern.