Royals

Prinţul William, Kate Middleton şi Prinţul Harry angajează!

Prinţul William, Kate Middleton şi Prinţul Harry angajează!

HAYES, ENGLAND - APRIL 20: Prince William, Duke of Cambridge, Catherine, Duchess of Cambridge and Prince Harry depart after attending the official opening of The Global Academy in support of Heads Together at The Global Academy on April 20, 2017 in Hayes, England. The Global Academy is a state school founded and operated by Global, The Media & Entertainment Group and will educate students for careers in broadcast and digital media. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)

Un job nou şi cât se poate de deschis publicului a fost postat pe site-ul oficial al Palatului Kensington, care-i reprezintă pe Ducii de Cambridge şi pe Prinţul Harry. Cei trei au nevoie de un nou purtător de cuvânt Este vorba despre un ofiţer de presă cu experienţă, care să-i ajute în promovarea responsabilităţilor lor regale, în special cele legate de fundaţiile pe care le susţin.

Candidatul ideal, conform celor prezentate în oferta de muncă, trebuie "să se ocupe de fluxul zilnic de comunicate către media, să se asigure că informaţiile sunt relatate în mod corect şi pozitiv şi că ajung la publicul larg prin canalele media tradiţionale, digitale şi sociale". Şi aşa mai departe.

Persoana aleasă pentru această funcţie va avea biroul chiar în fieful celor trei tineri prinţi, la Kensington Palace, şi va munci 37.7 ore pe săptămână.

Nu e de mirare că acest job atât de atrăgător, care va fi, cu siguranţă, bine remunerat, a fost vizionat de mai bine de 4.300 de oameni pe Linkedin şi a expirat ieri.

Noi îl invidiem, cu siguranţă, pe câştigătorul postului!

Altfel, pentru cei care nu se califică pentru acest post, ar mai fi unul disponibil: cel de grădinar, plătit cu 20.943 de lire  sterline pe an şi cu program part time.

Modifică Setările