Royals

Prinţul William se descurcă de minune... ca rege. Experţii regali, încântaţi de rolul lui provizoriu

Prinţul William se descurcă de minune... ca rege. Experţii regali, încântaţi de rolul lui provizoriu camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Această teribilă pandemie care a lovit lumea este, în acelaşi timp, şi un exerciţiu de responsabilitate pentru Prinţul William.

În vârstă de 37 de ani, acesta are posibilitatea de a exersa rolul de rege, în condiţiile în care Regatul Britanic este lovit grav de COVID-19, iar persoanelor în vârstă le este recomandat să stea izolate în casă.

Cum Regina Elisabeta, de 93 de ani, şi Prinţul Charles, de 71, se înscriu printre cei vulnerabili în caz de contaminare, singurul care poate asigura o monarhie funcţională este William, acesta fiind tânăr şi cu o sănătate de fier.

Ei bine, acesta şi-a luat rolul în serios, fiind primul membru al familiei regale care s-a adresat naţiunii în aceste vremuri, într-o filmare difuzată săptămâna trecută, atunci când acesta, împreună cu Kate Middleton, a făcut şi o vizită la un centru de asistenţă medicală de stat din Londra.

Comentatorii regali au apreciat felul în care William apare ca un stâlp de siguranţă al naţiunii, în aceste momente, şi faptul că acesta se descurcă, deocamdată, minunat în calitatea provizorie de şef de stat.

Foto: Profimedia