Royals

Prinţul William şi-a arătat... muşchii la primirea vaccinului anti-Covid

Prinţul William şi-a arătat... muşchii la primirea vaccinului anti-Covid camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Prinţul William s-a vaccinat împotriva coronavirus.

Moştenitorul tronului britanic a primit prima lui doză de vaccin marţea trecută, la un centru de vaccinare din Londra, moment imortalizat de fotografii casei regale şi postat pe contul de Instagram al Ducilor de Cambridge.

Palatul regal nu a specificat ce vaccin a primit prinţul în vârstă de 38 de ani, însă având în vedere că are mai puţin de 40 de ani, William avea de ales între Pfizer şi AstraZeneca. Cum acesta este stângaci, a fost fotografiat primind vaccinul în braţul drept.

Mai mult decât atât, această fotografie a fost un prilej pentru admiratorii regali de a observa cât de bine lucrate sunt braţele prinţului, unul care a fost dintotdeauna cât se poate de fit.

Prinţul este al treilea membru al familiei regale care a anunţat public că s-a vaccinat, după Prinţul Charles şi Regina Elisabeta, şi primul care a fost fotografiat în timp ce primeşte injecţia. Ducele de Cambridge a fost felicitat pentru faptul că nu a sărit peste coadă şi a aşteptat să se vaccineze atunci când vaccinul a devenit disponibil şi pentru categoria lui de vârstă.

Comentarii

Modifică Setările