News

Priscilla Presley a avut o aventură cu Richard Gere. Povestea este plină de detalii picante

Priscilla Presley a avut o aventură cu Richard Gere. Povestea este plină de detalii picante camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

Actriţă şi femeie de afaceri, Priscilla Presley a fost căsătorită odată cu regele Rock & Roll, Elvis Presley. Artistul nu a fost însă singurul ei iubit celebru, asta pentru că vedeta a trăit o noapte de pasiune şi cu unul dintre actorii celebri de la Hollywood. Iată cum a decurs această poveste!

Priscilla Presley a fost căsătorită cu Elvis Presley timp de şase ani. Diva era o tânără adolescentă când s-a îndrăgostit de superstar şi, cumva, a trăit în umbra lui înainte, dar şi în timpul mariajului lor.

Chiar dacă au trecut zeci de ani de la divorţul lor şi de la dispariţia faimosului artist, povestea lor e greu de uitat. Deşi Elvis a fost marea ei iubire şi singurul ei soţ, Priscilla Presley a avut şi alte legături, una dintre ele fiind expusă de fostul ei iubit, modelul Michael Edwards.

În timpul relaţiei de şapte ani dintre Edwards şi Priscilla s-au întâmplat multe. Ba mai mult, celebra lui iubită a trecut şi prin patului lui Richard Gere.

După aceea noapte, Edwards a susţinut că Priscila îşi amintea cu greu ce s-a întâmplat.

Multora le-a fost greu să creadă că fosta soţie a lui Elvis ar fi putut avea o aventură cu Gere, şi chiar mai puţin credibil este faptul că a fost o iubire de o noapte. Cu toate acestea, potrivit lui Edwards, s-a întâmplat.

În cartea  „Pricilla, Elvis & Me”, Edwards a detaliat cum Priscilla a mers să vadă un avocat, dar nu a mai revenit.

Edwards a rămas treaz toată noaptera aşteptând telefonul  iubitei sale, asta după ce a încercat să o contacteze în repetate rânduri. La primele ore ale dimineţii, adevărul a ieşit la suprafaţă.  "A urmat o perioadă de tăcere. Şi apoi i-am auzit suspinele înăbuşite. Am întrebat-o ce s-a întâmplat, dar ştiam deja"

Priscila i-ar fi spus lui Edwards că s-a întâlnit cu Richard Gere, pentru că aveau acelaşi agent, şi au ajuns să consume câteva băuturi.

„Când am plecat în cele din urmă şi am mers să ne luăm maşinile, el m-a întrebat unde merg; I-am spus că „ Acasă ”, a clătinat din cap, a rânjit la mine şi mi-a spus:„ Nu, nu ”. M-am urcat în maşina lui , iar după aceea nu îmi amintesc nimic clar", a povestit diva.

În ciuda faptului că nu dat prea multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat în noaptea aceea, Michael a dezvăluit că Priscilla i-a spus că s-a trezit lângă Gere dimineaţa.

Ce relaţii a bifat Priscilla

Vedeta a jucat în multe filme de succes, dar a şi transformat averea  fostului soţ într-una soţ de milioane de dolari - Elvis Presley Enterprises. De asemenea, este mamă pentru doi copii şi bunică pentru trei nepoţi. Fiica ei, Lisa Marie Presley, a fost căsătorită de mai multe ori.

Primul soţ al Lisei a fost Danny Keough, cu care a avut doi copii; singurul lor fiu este acum decedat. A doua căsătorie a fost cu regele Pop, Michael Jackson, iar mai târziu s-a căsătorit cu Nicholas Cage.

Are, de asemenea, două fete, Harper şi Finley, din mariajul cu Michael Lockwood.

Al doilea copil al Priscilei provine din relaţia ei cu producătorul şi regizorul de film Marco Garibaldi. Cei doi au avut un fiu, pe Navarone.

La vârsta de 14 ani, Priscilla l-a întâlnit pe Elvis Presley, dar s-a căsătorit când avea 21 de ani. Singurul lor copil s-a născut în 1968, dar familia s-a destrămat patru ani mai târziu. Priscilla a explicat că ea şi Lisa s-au rătăcit în viaţa fostului ei soţ. Abia după divorţ a reuşit să urmeze o carieră la Hollywood şi să exploreze alte relaţii.

S-a iubit mai întâi cu un instructor de karate, Mike Stone, apoi cu cu Michael Edwards. Priscilla nu s-a mai căsătorit niciodată, dar a avut o relaţie de lungă durată cu tatăl fiului ei, Garibaldi.

Iubirile lui Richard Gere

Richard Gere a fost întotdeauna un amorez incurabil. Faima şi farmecul său l-au ajutat să ajungă la inima multor frumuseţi.

În 1991, Gere s-a căsătorit cu  Cindy Crawford, dar povestea lor s-a destrămat patru ani mai târziu. Crawford avea 26 de ani, în timp ce el avea 42 de ani când au schimbat jurămintele.

La câţiva ani de la căsătorie, Crawford a explicat că trăiau ca nişte străini.  Cindy este căsătorită acum cu Rande Gerber. 

Actriţa Carey Lowell a fost a doua soţie a lui Gere. Mariajul lor a durat din 2002 până în 2013 şi, în acel timp, au avut un fiu, pe Homer. 

Printre iubirile lui Gere se numără Diana Ross, Penelope Milford, Kim Basinger, Julia Roberts, partenera sa din „Pretty Woman”, Uma Thurman şi Padma Lakshmi. În prezent, este alături de Alejandra Silva, o femeie care are aproximativ jumătate din vârsta sa.

Amorezii şi-au făcut publică povestea în 2015 şi s-au căsătorit în 2018. Astăzi au o relaţie excelentă, bazată pe respect şi  încredere. Ba mai mult, au reuşesc să ignore diferenţa de vârstă de 33 de ani.

 

 

Modifică Setările