News

Priscilla Presley este în doliu! Vedeta este dărâmată de anunţul decesului: ”Era lumina din viaţa noastră”

Priscilla Presley este în doliu! Vedeta este dărâmată de anunţul decesului: ”Era lumina din viaţa noastră” camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Priscilla Presley a anunţat într-o postare emoţionantă pe Instagram că mama sa, Anna Lillian Iversen, a murit marţi la vârsta de 95 de ani.

”Sunt dărâmată! Frumoasa mea mamă a plecat azi. Era lumina vieţilor noastre”, a scris fosta soţie a megastarului Elvis Presley. Priscilla, în vârstă de 76 de ani, a menţionat cât de importantă era mama sa în familie şi ce persoană atentă şi altruistă era.

”Nu voia niciodată ceva pentru ea. Copiii erau totul. Să te odihneşti în pace, mamă. Cu noi vei fi întotdeauna.” Aşa a încheiat anunţul emoţionant Priscilla. Riley Keough, în vârstă de 32 de ani, a scris şi ea o postare în memoria bunicii: ”În dimineaţa asta, am pierdut-o pe minunata noastră Nana. Era o femeie incredibilă şi o mamă grozavă. Să te odihneşti în pace, Nana”, a scris fiica lui Lisa Marie Presley în memoria bunicii sale.

Fanii le sunt alături femeilor Presley şi le-au copleşit cu cuvinte bune, de îmbărbătare, pentru a depăşi cât mai rapid acest moment extrem de dureros.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările