Royals

Privirea dragostei. Kate şi William, drăgăstoşi în public de St. Patrick`s Day

Privirea dragostei. Kate şi William, drăgăstoşi în public de St. Patrick`s Day camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

În weekendul trecut, Kate şi William au înfruntat temperaturile scăzute şi au participat la ceremonia anuală organizată de St. Patrick`s Day. A fost şi ocazia în care i-am văzut pe Ducii de Cambridge mai apropiaţi ca oricând, făcând risipă de gesturi tandre în public!

foto: Getty Images

Kate nu l-a ”pierdut” din ochi pe Prinţul William

E  în ultimul trimestru de sarcină, însă Kate n-a lăsat acest „amănunt” să intervină în faţa datoriei faţă de poporul său. A participat, alături de soţul său, la ceremonia organizată de armata britanică cu ocazia sărbătorii St. Patrick, în Londra.

Prinţul William, atent cu soţia sa în public

Zâmbitoare şi foarte elegantă, Ducesa de Cambridge n-a dezamăgit nici cu această ocazie. A purtat un outfit tradiţional, într-un verde smarald, cu care am mai văzut-o şi-n turneul regal recent din Suedia, dar şi anul trecut, tot de St. Patrick`s Day. La fel de elegant a fost şi Prinţul William, care a îmbrăcat cu această ocazie uniforma militară, dat fiind faptul că este Colonelul Gărzii Irlandeze, cea care a defilat în Hounslow, în Londra.

A înfruntat temperaturile joase. A purtat un outfit stylish

Cu această ocazie, Ducii de Cambridge au făcut ”risipă” de gesturi tandre în public. William poate fi văzut purtându-i de grijă soţiei sale însărcinate cu al treilea copil, iar Kate sorbindu-l din priviri. Haideţi să vedem şi noi mai multe fotografii de la festivităţile organizate cu ocazia zilei de St. Patrick!

Modifică Setările