Vedete

Probleme de sănătate pentru Mario Fresh la Asia Express. Din păcate, el şi Alex Velea au fost eliminaţi

Probleme de sănătate pentru Mario Fresh la Asia Express. Din păcate, el şi Alex Velea au fost eliminaţi camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Mario Fresh şi Alex Velea au fost eliminaţi de la Asia Express. Competiţia a luat sfârşit rapdi pentru ei. Din păcate, Mario a avut probleme de sănătate, a simţit dureri mari la un picior. 

În păcate, ancora a fost roşie pentru ei! Mario Fresh şi Alex Velea au părăsit competiţia Asia Express, dar s-au bucurat că au avut parte de o aşa experienţă unică. Pe parcursul ultimei curse, Mario s-a confruntat cu probleme. Aproape că nu mai putea merge, un picior îl durea foarte rău. 

"Vrei să te car eu?", i-a spus Alex Velea la un moment dat, semn că durerile nu erau uşor de suportat. Mario Fresh a mers chiar în Filipine şi a făcut un control, medicii i-au pus că are anumite dificultăţi şi la coloană. Ambiţioşi, persevenrenţi, cei doi nu s-au lăsat aşa de uşor şi au continuat cursă, au luptat pentru ultima şană, dar între echipa fraţilor Ristei, Alex Abagiu şi Radu, ei au ajuns ultimii la Gina. 

Mario a explicat cu ce probleme s-a confruntat: ”Am fost şi la spital, unde i-au făcut un RMN. A doua zi am aflat că are discopatie lombară. De aia îi amorţea piciorul. Medicii au vrut să-l interneze, dar am zis că venim în ţară.”

Mario Fresh şi Alex Velea nu au mai avut noroc, ancora a fost roşie pentru ei şi au fost trimişi acasă. După ce publicul a aflat, Alex Velea a trimis un mesaj prin intermediul mediului online:

“Asia Express” s-a incheiat in aceasta seara pentru noi....A fost intr-adevăr o provocare ...Am trecut prin situatii dificile si am facut lucruri pe care nu-mi imaginam ca le voi face vreodata... Va multumesc tuturor pentru sustinere, ati “trait” toate emoţiile alaturi de noi ! Cu siguranta, nu vom uita aceasta experienta niciodata! Sper ca v-ati distrat alaturi de noi!"

 

Modifică Setările