Vedete

Probleme de sănătate pentru Simona Gherghe! Ce soluţii are în ultimul trimestru de sarcină?

Probleme de sănătate pentru Simona Gherghe! Ce soluţii are în ultimul trimestru de sarcină? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Mai are puţin şi va aduce pe lume al doilea copil, dar tocmai acum s-a îmbolnăvit, iar tratamentul încă n-a rezolvat problema.

Însărcinată în a 32-a săptămână, Simona Gherghe face deja pregătirile necesare pentru venirea pe lumea a celei de-a doua fetiţe. Din păcate, însă, tocmai acum, pe ultima sută de metri, s-a îmbolnăvit şi n-a mai putut ieşi din casă.

E vorba despre o viroză pe care gazda emisiunii "Acces Direct" a luat-o de la fiica sa, Ana Georgia, care a venit cu ea de la grădiniţă.

"A treia săptămână de grădi, a doua viroză. După o noapte de tuse, copilul e fresh! Eu mă târâi prin casă... ", nota Simona Gherghe în urmă cu două săptămâni.

Şi vedem că, în ciuda tratamentului cu ceaiuri, miere, sirop de tuse şi aerosoli, încă n-a scăpat de viroză. De altfel, se ştie că în timpul sarcinii, orice afecţiune trebuie tratată cu grijă şi cu remedii naturiste, majoritatea medicamentelor fiind interzise gravidelor. Poate tocmai de aceea şi virusul luat de Simona nu cedează uşor şi îi dă bătăi de cap fix acum, când ar trebui să se bucure în linişte de ultimele săptămâni de sarcină.