News

Probleme în Paradis! Florin Pastramă a plecat de acasă. Cum a reactţionat Brigitte

Probleme în Paradis! Florin Pastramă a plecat de acasă. Cum a reactţionat Brigitte

Problemele dintre Florin Pastramă şi Brigitte par să nu se mai termine. Acum, ce doi au ajuns să se certe din cauza banilor.

Brigitte a luat foc după ce a aflat că banca i-a  pus sechestru pe 70.000 de euro din cauza unei datorii pe care familia soţului o are. Banii proveneau din vânzarea unei case şi se aflau într-un  cont comun. Cu ei bruneta urma sa achite prima rată pentru apartamentul din Dubai, pe care urmează să îl achiziţioneze.

”Nu ai cum să rezolvi problemele cu Brigitte. Nu se poate aşa ceva, nu e normal. I-au blocat banii pentru că e numele meu acolo,  din cauza asta plec. Fraţii mei sunt plecaţi, mama e la spital, nu are cine. Trebuie să merg să rezolv problemele apoi facem contractul de separare de bunuri şi gata. Nu sunt supărat. Eu sunt sigur că am luat cea mai bună decizie, nu ne despărţim”, a spus Florin Pastramă la Antena Stars.

De cealaltă parte, Brigitte e dezamăgită de atitudinea lui Florin. ”Mi se pare aiurea că Florin mă lasă singură de fiecare dată când am probleme. Acum îşi face bagajele şi se duce să îşi rezolve problemele. Eu oricum sunt singură, am doar copiii, chiar nu mă mai interesează, e alegerea lui, să îşi facă bagajele să se ducă acasă. A mai plecat, dar s-a întors, dar acum Florin a luat-o foarte serios. E al doilea Paşte pe care-l facem şi nu-mi oferă nimic, ba chiar îmi face probleme. El mereu zice că are bani, moştenire, avere, dar niciodată nu-mi face niciun cadou. O să mă gândesc bine când o să vrea să se întoarcă acasă. Eu consider că el are mereu un plan B şi nu consider că asta este o căsnicie reală, când e real lupţi, cum am făcut eu, nu pleci”, a spus bruneta.

 

Modifică Setările