Royals

Probleme în paradis? Prinţul Harry a arătat tensionat şi inconfortabil alături de Meghan cea dominantă

Probleme în paradis? Prinţul Harry a arătat tensionat şi inconfortabil alături de Meghan cea dominantă camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Toată lumea este intrigată de viaţa în America a Ducilor de Sussex.

Şi, mai mult decât atât, de felul în care relaţionează şi se înţeleg Prinţul Harry şi Meghan Markle. Zilele trecute, cei doi soţi au apărut într-o înregistrare video realizată în curtea reşedinţei lor din Santa Barbara, pentru proiectul Time 100 cei mai influenţi oameni din lume, realizat de revista cu acelaşi nume.

Ei bine, dincolo de mesajul transmis de Harry şi de Meghan, şi anume importanţa votului şi încurajarea americanilor să voteze la alegerile prezidenţiale, oamenii au citit ceva şi în limbajul corpului celor doi.

Aşezaţi amândoi pe o bancă din curtea lor, cei doi au arătat foarte diferit din punct de vedere al atitudinii.

Judi James, expert în limbajul corpului, a explicat pentru Daily Mail că prinţul a apărut tensionat şi inconfortabil alături de mult mai sigura pe ea Meghan, lucru posibil din cauza faptului că Harry ştie cât de mult deranjează mesajul lui în ţara natală, unde membrii familiei regale trebuie să fie imparţiali politic.

În plus, acelaşi expert a notat că Markle este figura dominantă dintre cei doi.

Spaţiul este asociat cu puterea şi statutul, iar Meghan este cea care ocupă o porţiune mai mare din spaţiul de pe acea bancă, spune aceasta.

Faptul că Harry îţi ţine picioarele încrucişate la nivelul gleznelor, că are tendinţa să se încline către marginea băncii şi că dă impresia că este un invitat în acest tablou sunt alte elemente care vorbesc despre cât de inconfortabil s-a simţit prinţul în această filmare.

Comentarii

Modifică Setările