News

Probleme pentru Dorian Popa! Cântăreţul parcă e urmărit de ghinion. Ce s-a întâmplat

Probleme pentru Dorian Popa! Cântăreţul parcă e urmărit de ghinion. Ce s-a întâmplat camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Dorian Popa are parte de ghinion. După ce a anunţat că a terminat casa la care visa de ani de zile, artistul a avut parte de momente mai neplăcute!

La începutul săptămânii acesteia, Dorian Popa anunţa că are probleme de sănătate. În urmă cu ceva vreme, cântăreţul a fost operat la genunchi. S-a accidentat rău într-o emisiune concurs, a fost nevoit să abandoneze show-ul şi s-a întors de urgenţă în România, chiar pe masa de operaţie. Iată că durerile au reapărut acum, a fost nevoie de intervenţia medicului. 

În mediul online a anunţat că are iar probleme. Durerile de la genunchiul stâng au devenit insuportabile, iar astfel că Dorian Popa s-a văzut pus în situaţia de a se prezenta la medic. Artistul s-a lăsat pe mâna specialistului, încercând totuşi să se gândească la alte lucruri care să-i distragă atenţia de la „acul ameninţător al medicului”. ”Încerc să îmi distrag atenţia de la acul cel frumos şi mare al domnului doctor, uitându-mă la fel şi fel de lucruri legate de construcţie. Astăzi injectăm acid hialuronic şi cortizon.”, a mărturisit Dorian Popa într-un vlog pe care l-a urcat pe YouTube.

Ei bine, ghinionul nu l-a ocolit. Se pare că artistul a fost implicat joi, 21 mai, într-un accident auto. Incidentul rutier s-a produs la câţiva kilometri de la ieşirea din Bucureşti, pe DN1.

Dorian Popa a recunoscut că vina îi aparţine în totalitate, pentru că nu s-a asigurat în momentul în care a schimbat banda. „Hâtz, Johnele,hâtz! Fender, bender… Astăzi, m-am purtat exact precum un începător când am schimbat banda. Nu ştiu ce au văzut ochii mei, că era punctul mort, că era ochii mei în altă parte… dar, am lovit maşineta şi… Ce credeţi? Oglinda a avut de suferit. Însă, e bine că nu este decât corpul ei, căpăcelul ei este bun”, a fost mesajul postat de Dorian Popa pe Instagram.

Maşina pe care o conduce valorează aproximativ 80.000 de euro. 

Foto: Facebook