News

Probleme pentru Elton John. A rămas fără voce, chiar pe scenă: "Nu mai pot să cânt"

Probleme pentru Elton John. A rămas fără voce, chiar pe scenă: "Nu mai pot să cânt" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

La 72 de ani, Elton John se pare că se confruntă cu probleme de sănătate. Chiar în timpul unui concert, pe scenă, a rămas fără voce. 

Sir Elton John a fost nevoit să-şi întrerupă duminică un concert pe care îl susţinea în Noua Zeelandă. Muzicianul. La 72 de ani, artistul şi-a pierdut vocea chiar la mijlocul recitalului pe care îl dădea pe stadionul Mount Smart din Auckland.

„Tocmai am rămas fără voce. Nu pot să cânt. Trebuie să plec. Îmi pare rău”, a spus artistul, aparent în lacrimi. Acest moment pare că a fost unul extrem de dureros pentru el, a părăsit scena mergând destul de greu, cu ajutorul unor asistenţi.

Înainte de recitalul din Auckland, artistul anunţase că a fost diagnosticat cu o formă de pneumonie.

În urmă cu aproximativ o săptămână, celebrul căntăreţ părea în formă, a urcat pe scena Galei premiilor Oscar, unde melodia „(I’m Gonna) Love Me Again”, pe care a compus-o pentru filmul autobiografic „Rocketman”, a fost declarată „cel mai bun cântec original”.

La puţin timp după ce a părăsit scena, artistul le-a adresat un mesaj emoţionant fanilor.

„Am cântat cu toată inima, până ce vocea nu m-a mai ajutat. Sunt dezamăgit, foarte tulburat şi supărat. Am dat tot ce aveam. Multumesc pentru sprijinul vostru extraordinar şi pentru toată dragostea pe care mi-aţi arătat-o tot timpul spectacolului din seara aceasta. Vă sunt recunoscător pentru totdeauna. Cu dragoste, Elton”, a scris Elton John.

În 2018, Elton John a anunţat că nu va mai face turnee şi va acorda prioritate familiei. Acum, îşi ia adio de la fani printr-o serie de 300 de spectacole pe care le va susţine pe parcursul a trei ani.

 

Elton John sărbătoreşte 29 de ani de când a renunţat la droguri şi alcool! Totul despre supradoza şi crizele lui de epilepsie

În august 2019, legendarul muzician a împlinit 29 de ani de când s-a lăsat de droguri şi băutură. Cu asemenea ocazie lăudabilă, Elton a postat un mesaj emoţionant fanilor lui online. N-a fost pentru prima dată când artistul a vorbit despre lupta lui cu dependenţele care aproape i-au curmat viaţa…

“Acum 29 de ani, eram un om distrus”, şi-a început el destăinuirea. “În sfârşit, mi-am făcut curaj să spun acele patru cuvinte care mi-au schimbat radical viaţa: <Am nevoie de ajutor!> Le mulţumesc tuturor oamenilor altruişti care m-au ajutat în călătoria mea spre abstinenţă. Vă sunt pururea recunoscător!”

Dependenţa superstarului de droguri şi alcool a fost detaliată şi în musicalul biografic Rocketman. Salvarea lui a venit din momentul în care s-a internat în spitalul Parkside Lutheran din Chicago, în 1990.