News

Procesul AEG: Katherine Jackson face recurs

Mama regretatului Michael Jackson nu are linişte până ce compania de asigurări care se ocupa de organizarea turneului „This Is It“ nu va fi trasă la răspundere pentru neglijenţă, în cazul morţii fiului ei.

Katherine Jackson a depus deja o cerere în justiţie în care solicită ca promotorul muzical AEG, absolvit, în octombrie, de orice responsabilitate pentru moartea fiului ei, să fie rejudecat.

Ea consideră că decizia luată de curtea de juraţi, după un proces care a durat cinci luni, conţine „erori judiciare“ şi că o serie de dovezi noi ar trebui luate în considerare.

Mai mult, ea nu poate trece peste faptul că aceştia se fac vinovaţi de angajarea medicului Conrad Murray, care tocmai şi-a ispăşit pedeapsa pentru omucidere din culpă, dar şi de faptul că au insistat să-l suprasolicite pe Michael, într-o perioadă în care starea lui de sănătate era şubredă.

Katherine Jackson n-are de gând să renunţe prea uşor nici la compensaţiile materiale cerute, respectiv suma de 85 milioane de dolari, pentru suferinţele suportate de fiecare dintre cei trei copii ai megastarului, şi alte despăgubiri financiare de 1,6 miliarde de dolari.

Această cerere de iniţiere a recursului se află încă în curs de examinare.

Foto: Reuters

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările