News

Procesul AEG: Katherine Jackson face recurs

Mama regretatului Michael Jackson nu are linişte până ce compania de asigurări care se ocupa de organizarea turneului „This Is It“ nu va fi trasă la răspundere pentru neglijenţă, în cazul morţii fiului ei.

Katherine Jackson a depus deja o cerere în justiţie în care solicită ca promotorul muzical AEG, absolvit, în octombrie, de orice responsabilitate pentru moartea fiului ei, să fie rejudecat.

Ea consideră că decizia luată de curtea de juraţi, după un proces care a durat cinci luni, conţine „erori judiciare“ şi că o serie de dovezi noi ar trebui luate în considerare.

Mai mult, ea nu poate trece peste faptul că aceştia se fac vinovaţi de angajarea medicului Conrad Murray, care tocmai şi-a ispăşit pedeapsa pentru omucidere din culpă, dar şi de faptul că au insistat să-l suprasolicite pe Michael, într-o perioadă în care starea lui de sănătate era şubredă.

Katherine Jackson n-are de gând să renunţe prea uşor nici la compensaţiile materiale cerute, respectiv suma de 85 milioane de dolari, pentru suferinţele suportate de fiecare dintre cei trei copii ai megastarului, şi alte despăgubiri financiare de 1,6 miliarde de dolari.

Această cerere de iniţiere a recursului se află încă în curs de examinare.

Foto: Reuters

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Medicul Conrad Murray vrea să profeseze din nou

Doctorul care se face vinovat de sfârşitul tragic al starului pop Michael Jackson vrea să-şi reia activitatea, după ce va fi eliberat din închisoare. Ceea ce se va întâmpla cât de curând.

Conrad Murray va fi pus în libertate

News

Conrad Murray va fi pus în libertate

După ce-a fost găsit vinovat de uciderea involuntară a cântăreţului Michael Jackson şi condamnat la patru ani de închisoare, medicul de culoare numără zilele până când va ieşi de după gratii.

News

Mărturia lui Katherine Jackson, în procesul AEG

Mama regretatului artist Michael Jackson a depus vineri mărturie în procesul pe care I l-a intentat companiei AEG, organizatoarea concertelor pe care megastarul urma să le susţină la Londra.

News

Remembering Michael – viaţa lui în cifre

În urmă cu patru ani, ne luam adio de la cel care ne-a făcut să-i fredonăm atâtea cântece memorabile. Acum, rămân doar amintirile, pe care familia, avocaţii familiei, dar şi fanii le contabilizează deopotrivă.

News

Preşedintele AEG Live: „L-am pălmuit şi am ţipat la MJ“

Audiat în procesul intentat de familia megastarului, Randy Phillips, a făcut noi dezvăluiri despre starea psihică şi fizică a lui Michael Jackson înainte de decesul acestuia.

Dezvăluiri tulburătoare despre Michael Jackson

News

Dezvăluiri tulburătoare despre Michael Jackson

Mărturiile depuse în procesul intentat companiei AEG au dezvăluit o serie de detalii mai puţin plăcute, pe care familia megastarului şi-ar fi dorit ca publicul să nu le afle niciodată.

News

Michael Jackson: noi secrete relevate de autopsie

Noul proces intentat de Katherine Jackson companiei AEG aduce în prim-plan date noi oferite de autopsia corpului megastarului, care atestă faptul că artistul era sănătos.

Conrad Murray a făcut apel

News

Conrad Murray a făcut apel

Chiar dacă instanţa l-a trimis după gratii, medicul condamnat pentru uciderea din culpă a lui Michael Jackson nu se lasă cu una cu două şi cere acum rejudecarea controversatului său caz.

Familia Jackson vrea 40 de miliarde dolari de la AEG

News

Familia Jackson vrea 40 de miliarde dolari de la AEG

Rudele lui Michael Jackson solicită compensaţii exorbitante de la compania care urma să organizeze seria de concerte care marcau revenirea starului american în prim-planul muzicii pop.