Lifestyle

Produsele inovatoare ageLOC®, pentru un corp cu aspect tineresc, la orice vârstă

Produsele inovatoare ageLOC®, pentru un corp cu aspect tineresc, la orice vârstă

Pierderea aspectului fizic suplu şi tineresc reprezintă o problemă care îi preocupă pe toţi cei care visează la tinereţe fără bătrâneţe, fără ca asta să însemne apelarea la tehnici invazive precum chirurgia estetică. Şi, câteodată, genele contează mai mult decât atenţia pe care ai acordat-o corpului tău, de-a lungul vieţii, pentru a culege roadele la bătrâneţe. Întrebarea este: mai poţi repara, în partea a doua a vieţii, ceea ce ai agresat în prima?

Ştiinţific vorbind, factorii îmbătrânirii organismului sunt de două tipuri:

Factorii externi sau cei comportamentali, precum expunerea prelungită la soare/raze UV, fumatul, lipsa exerciţiilor fizice, alegerile stilului de viaţă şi pierderea rapidă în greutate.

Factorii interni, inclusiv bagajul genetic, alimentaţia, circulaţia defectuoasă, hormonii, forţa musculară scăzută, pierderea elasticităţii pielii, deshidratarea, activitatea celulară scăzută, depunerile de grăsime.

Care sunt semnele exterioare ale îmbătrânirii, cele pe care putem să le vedem şi să le simţim?

Pierderea fineţii pielii: Pe măsură ce îmbătrânim, producţia de colagen scade, iar fibrele de colagen se degradează într-un ritm mai rapid decât în anii anteriori. Aceasta are ca rezultat o scădere generală a cantităţii de colagen din dermă. Zonele cu o susţinere mai mică încep să cedeze şi încep să se formeze ridurile.

Pierderea fermităţii: Pe măsură ce îmbătrânim, fibrele de elastină îşi pierd o mare parte din elasticitate, iar producţia de elastină din fibroblaste scade. Acest declin general al nivelelor sănătoase de elastină are ca rezultat apariţia zonelor cu fermitate scăzută.

Pielea uscată: Pe măsură ce îmbătrânim, pielea produce mai puţine ceramide, lipide şi acizi graşi pentru a sigila bariera de umiditate, rezultând o pierdere transepidermală crescută a umidităţii şi uscarea pielii. Producţia diminuată a acestor materiale lipide îi corespunde declinului natural al nivelelor de hormoni.

Ştiinţa ageLOC® reprezintă soluţia exclusivă de la Nu Skin® pentru ţintirea semnelor şi a surselor îmbătrânirii biologice. Această ştiinţă în curs de brevetare poate reactiva sursele fundamentale ale îmbătrânirii pe un profil cu mult mai tineresc.

ageLOC® BODY TRIO

ageLOC® Body Trio vă oferă o înfăţişare mai suplă, mai catifelată, mai fermă şi întinerită prin refacerea unui aspect conturat şi prin ţintirea aspectului grăsimii corporale, al celulitei şi oferindu-i fineţe pielii.

ageLOC® Body Trio conţine noul ageLOC® Galvanic Body Spa şi două produse anti-îmbătrânire avansate pentru corp, ageLOC® Body Shaping Gel şi ageLOC® Dermatic Effects, oferind beneficii pentru un aspect mai suplu, mai catifelat şi mai ferm.

Beneficii:

  • Minimizaţi şi catifelaţi aspectul grăsimii corporale şi al celulitei pentru un corp cu aspect mai suplu.
  • Îi oferiţi corpului un aspect catifelat, conturat.
  • Îmbunătăţiţi aspectul fermităţii pielii.
  • Îmbunătăţiţi condiţia de ansamblu a pielii.
  • Ţintiţi sursele fundamentale ale îmbătrânirii.
  • Ajutaţi la energizarea şi purificarea pielii.
  • Hidrataţi pielea.

Istoria curentului galvanic

În anul 1791, Luigi Galvani a fost primul om care a folosit curenţii electrici în folosul sănătăţii. „Curentul galvanic”, folosit astăzi în scopuri cosmetice pentru a facilita furnizarea către piele a ingredientelor benefice, este denumit astfel după omul de ştiinţă italian. Pentru mai bine de 50 de ani, saloanele şi centrele spa profesioniste au folosit curenţi galvanici uşori în cadrul tratamentelor personalizate pentru a revitaliza şi a energiza pielea. Aceste tratamente necesită un estetician pregătit în domeniu care foloseşte un aparat mare cu tambur ce oferă o acţiune uşoară de masaj. Aceasta ajută la concentrarea energiei celulare şi intensifică circulaţia pentru a îmbunătăţi claritatea pielii şi înfăţişarea.

Nu Skin® a captat viitorul îngrijirii corpului cu ageLOC® Galvanic Body Spa: ţinteşte semnele vizibile ale îmbătrânirii pielii în timp ce reduce aspectul celulitei şi catifelează pielea pentru a oferi un aspect mai ferm şi mai tonificat. Tehnologia de pulsator galvanic nou dezvoltată, în curs de brevetare, este optimizată pentru a maximiza efectele anti-îmbătrânire pe pielea de pe braţe, abdomen, fese şi şolduri. Pielea de pe corp este mai solidă şi mai puţin sensibilă, ceea ce o face să beneficieze de şi să răspundă la curentul galvanic pulsator. Ajută, de asemenea, la stimularea, purificarea şi revigorarea pielii pentru a reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii pielii, pentru un aspect mai suplu, mai catifelat şi mai ferm.

APLICARE
Pentru rezultate optime, folosiţi ageLOC® Galvanic Body Spa cu ageLOC® Body Shaping Gel o dată pe zi, de trei ori pe săptămână pe pielea de pe coapse, braţe, fese şi /sau abdomen.

Notă: A nu se folosi pe faţă sau pe zonele delicate ale pielii.

Citiţi manualul de utilizare în totalitate înainte de a efectua regimul galvanic.

Produse complementare: 

ageLOC® Dermatic Effects. Loţiune de hidratare şi conturare de zi, formulată ştiinţific pentru a-i furniza corpului beneficiile anti-îmbătrânire oferite de ageLOC®.

ageLOC® Body Shaping Gel. 

Formulat pentru a acţiona numai împreună cu instrumentele Nu Skin® Galvanic Spa pentru a-i furniza corpului beneficiile anti-îmbătrânire oferite de ageLOC®. Ajută la revigorarea şi purificarea pielii, diminuând semnele vizibile ale îmbătrânirii.

Modifică Setările