Royals

Produsul de beauty la care nu renunţa Lady Di. Nimeni nu a observat detaliul acesta în fotografiile cu ea!

Produsul de beauty la care nu renunţa Lady Di. Nimeni nu a observat detaliul acesta în fotografiile cu ea! camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Prinţesa Diana a fost una dintre cele mai fotografiate persoane din lume (ironic, dacă e să ne gândim cum şi de ce a murit). Însă, probabil, nimeni nu a fost atentă la acest detaliu, deşi n-a lipsit din nicio fotografie.

foto: arhivă OK!

Ca orice altă regalitate, Prinţesa Diana era fidelă look-ului ei şi făcea foarte rar schimbări. De aceea, machiajul ei devenise deja o semnătură, care le inspira pe toate doamnele şi domnişoarele din anii `80.

Ei bine, din trusa ei de machiaj nu lipsea niciodată acest produs, fie că era vorba de un eveniment sobru, comemorativ, fie că era vorba de un bal. Ştiţi despre ce era vorba? Da, aţi ghicit, despre creion de ochi albastru. Prinţesa Diana nu se dezicea de el, deşi chiar make-up artistul ei, Mary Greenwell, îl dezaproba.

Într-un interviu de acum câţiva ani, Mary menţiona că a încercat din greu s-o facă pe Lady Di să renunţe la acest eyeliner şi că-ntr-un final ea a ales un look mai soft, mai natural. ”Ochii albaştri n-ar trebui să fie conturaţi cu albastru niciodată, îi face să pălească.”, a explicat ea, deşi noi credem că s-a întâmplat chiar opusul. În multe dintre fotografiile vechi, Lady Di purta acest creion, care îi scotea în evidenţă şi mai tare culoarea ochilor. Haideţi să revedem câteva dintre ele!

Modifică Setările